Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdy  bude další blog? Nemám co číst;-O;-)

0 0
možnosti

Šárko, já vím, že se nudíš, ale já ne, protože mám závěrku. Nechceš (místo toho ordinování mi poslední dobou kdy a co mám psát) napsat něco sama?

0 0
možnosti

Nemám psa, ale použiji dle návodu...na mužský ;-D

1 1
možnosti

Divila bych se, kdyby to nefungovalo ;-);-D

0 0
možnosti
Foto

Co se divíte, když má na uších sluchátka. Ten můj je má taky a když si jde k sousedovic plotu přečíst vzkazy, tak se mohu upískat a taky to k jeho bubínkům neprojde.

2 0
možnosti

;-D No jo, vy vlastně máte taky loveckého... R^;-)

0 0
možnosti

To je nádherný a přesný R^:-)

U nás ještě zabíralo porcování ryby nebo rozbalování filé. Když Dandie ucítil rybu, ať byl jakkoliv daleko, tak přilítl okamžitě k lince a bylo mu jasný, že kousek dostane.

1 1
možnosti

Na to je u nás expert kočka, jen nad remuládou ohrnuje nos ;-)

1 0
možnosti
Foto

Psa nemaje, opět nasadím rodičovskou paralelu.

1) Děti, pojďte uklidit nádobí!

2) Kdo tady vylil tu šťávu a nechal to tak?!

3) Kde mám ten modrej šátek?

4) Umýt a spát!

Je-li u bodů 2 a 3 hluchota překonána, následuje "Já ne," případně "já nevim". Naopak sluch stoprocentně bystří třeba jen zašeptaná slova typu "zmrzlina" a jak jsem zjistila, úplně nejlíp funguje, když sedíte s návštěvou ve vedlejší místnosti a v domnění, že děti si vedle hrají a neslyší vás, začnete probírat něco pikantního. Slyší. Perfektně.

5 2
možnosti

Leni - u našeho nejmladšího zabírají některé Tininy psí "zvedáky" - když zašustím v kuchyni sáčkem, hned si myslí, že to jsou určitě sušenky a přilítne. Podobně zabírá lednice - to i na staršího. Když stojím u otevřené lednice, často padne věta "Když jsme snědli celou večeři, bude čokoláda?" Jsou mlsný neskutečně, nechápu, že jsou tak hubený...

1 2
možnosti

Záleží i na tom, jak má pes velké uši

4 0
možnosti

No jó, vám se to řiká... ;-D

2 0
možnosti

Díky :-) O kočce na tohle téma nemá smysl psát, ta prostě neposlouchá vůbec a je vymalováno ;-)

3 0
možnosti
Foto

Poprvé jsem selektivní hluchotu pozoroval u svého dědečka, který jí trpěl výhradně vůči babičce. Jinak moje německá doga jí má též. Je velmi stará a  občas ostentativně neslyší co se jí mladší tvorové snaží sdělit. Jinak ale motor našeho auta je pro ni slyšitelný až tři minuty před příjezdem domů, kde trpí osamělostí po boku naší malé ridgebackové holky.

4 0
možnosti

;-D;-D;-D Tak to jste vystihl naprosto přesně, od začátku do konce! R^

2 0
možnosti
Foto

Naš Mary Margaret miluje vůni kávy. Slastně brouká a následně toužebně blafe, už když zapnu konvici. Máma jí při této příležitosti dávala půl kostky cukru...

3 2
možnosti

Pes kafař, já padnu ;-DR^

2 0
možnosti

Moc jste mě potěšila. Pozitivního čtení není (nejen) dneska nikdy dost. Naši En vytáčí do nepříčetnosti zvuk, který vydává odpad, když v patře nad námi vypouštění vanu. Pokud se horní sousedi koupou pozdě v noci, je Enuška ochotná se v koupelně podhrabat pod dlažbu, pokud je sprchový kout zavřený. Samozřejmě s adekvátním zvukovým doprovodem.

4 0
možnosti

;-D Díky! Copak je En za plemeno? Tipuju to na nějakého zarytého norníka ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik