Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám bych si asi na počasí nestěžovala. Asi na nic bych si nestěžovala. ;-D

Nicméně, když už jste to nakousla - znáte ten verš z Nohavici "bojím se lidí, co jsou moc happy" ?

Tož tedy tak.

0 1
možnosti

Ne, chodit za mnou s planými stížnostmi nemá cenu, většinou mě to uvádí do rozpaků. Jednou jsem četla, že lidé narození ve znamení Panny chápou stížnost jako žádost o nalezení řešení, které zpravidla také nabízejí, a pokud si Panně někdo přijde stěžovat na něco neřešitelného jako počasí nebo jen pro politování, nechápe Panna, co se po ní chce. U mě to platí na 99% a u mého kamaráda Martina dokonce na 100 ;-D

Jinak Nohavicu moc ne poslouchám, ale právě kamarád Martinmá rčení: Dobrá nálada sama o sobě žádnej problém nevyřeší, ale na*ere tolik škarohlídů, že stojí za to ji mít.

 Tož tak :-)

1 0
možnosti
Foto

Já bych byla strašně ráda pozitivně naladěná,ale když jsem ráno byla venku a foukal lednový vítr, až mi tekly slzy, nějak mi ten optimistický úsměv mrzl;-)

0 0
možnosti

No vidíš, na mě v půl sedmý ráno foukal ten samej a já si říkala: to je fajn, že už je světlo a sucho :-)

0 0
možnosti

M63i49l30a58n 74V25e18l36k54ý

23. 3. 2013 21:57

Znamenám si .... Při osobním jednání minimálně souhlasit se všemi druhy počasí .... Vychvalování je vhodné. Ovšem pouze umírněně, až po jiném, určitě zcela pravdivém vychvalování.

0 0
možnosti

Začnete-li větou "To nám dnes krásně svítí slunko, že?", nešlápnete vedle ;-)

0 0
možnosti
Foto

... počasí je nejvděčnější téma, když už není fakt o čem se bavit. ;-) První pomoc při seznámení s novým plachým objevem a poslední záchrana při konverzaci s blbcem ;-D

1 0
možnosti

Štěpánko, zdaleka nejhorší je na tom to, že právě lidi, se kterými se většinou bavím na zajímavá témata, se teď nezmůžou na víc než brblat na počasí ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zdravím z naprosto zasněžené Kopřivnice. :-) Kdybych neměla takovou rýmu, tak jdu zítra na běžky. Takže já si v duchu říkám "ať nám to na Pustevnách ještě chvilku vydrží!" ;-D;-D Krásný víkend do Varů, Tino! :-)

1 0
možnosti

Ano, to je přístup! R^ Mám takovou kolegyni-běžkařku, každej novej sníh komentuje "To je stejně tak krásný, viď..." Není divu, že mi zmrzlý bahno připadá jako úplně oukej předjaří ;-D

0 0
možnosti

Mně nevadí ani zima ani horko. Co mi vadí, je ta průjem (expresívní výraz ženského rodu si laskavě doplňte sami:-)), která následuje vždy po napadnutí a následném roztátí sněhu, a která mi zabraňuje urazit svou obvyklou každodenní porci ostré chůze.

3 0
možnosti

Naprosto chápu váš argument a doporučuju investovat do kvalitních botek a bundy na snowboard. V tom přežijete v pohodě i lednovou Moskvu a teď zrovna jsou tyhle věci ve slevě ;-) Věřte mi, 38 let jsem byla šťastný pěšák :-)

0 0
možnosti
Foto

Já s mámou bojovala o sukni na prvního máje do průvodu..:-)Myslím, že je to letos zatím tak, jak to má být. Zrovna nám tu hustě chumelí, mám to ráda.

2 0
možnosti

Jé, u nás je slunečno! T my vám to od západu pošlem, čekejte to zítra odpo ;-)

0 0
možnosti

Klika, že se zatím nenaplňuje oslavné "Poručíme větru, dešti".....dovedeš si to pak představit?:-);-D

2 0
možnosti

Jo. Dovedu si představit třetí světovou válku o ten čudlík, kterým by se to ovládalo ;-D

0 0
možnosti
Foto

J18a79n 85A97n83d96r40l34e

21. 3. 2013 23:51

opet souhlas, Tino, posledni dobou jsou ty Vase blogy z hlediska mych komentaru tak nejak podobne.... zkuste si to pohlidat, prosim, at nejste .... predvidatelna, rekneme...;-DR^

1 1
možnosti

Jejda, nevědomky opisuju? To máte z toho, že nedáváte odkazy na face. Šup, šup! ;-)

1 0
možnosti

Má to jednu výhodu. Nemusím otročit na zahrade a sedím u krbu v teple;-D

2 0
možnosti

Každý důvod dobrý! Ať žije březen! Za kamna vlezem! Legální lenošení je prima :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik