Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné podzimní fotografie. R^

0 0
možnosti
TS

Díky, ale podepsaná pod nimi nejsem, fotím jako nejhorší amatér :-/ Byla jsem se psem na procházce a říkám si: Tohle vypadá jak moje auto, a tohle taky... Tak jsem se tam vrátila s foťákem a lítala tam jak blázen. Doma jsem viděla, že jsou to fotky na prd, tak jsem tam byla ještě jednou a pak ještě jednou druhej den, abych měla lepší světlo, ale pořád se mi to nedařilo, i když jsem ve Photoshopu kouzlila jak Copperfield. Já prostě fotit neumím, jedině zvířata mi jdou... Tak jsem sedla ke googlu, hodinu a půl hledala všechno, co jsem v těch břízkách viděla, pak to upravila a doufám, že mi lidi odpustí, protože nešlo o fotoblog jako takový, ale o ten vtip ;-)

0 0
možnosti
IH

Taky jsme měli jednoho takového trabanta. Musela bych ale nafotit různé odstíny nebe, od azzuro po nebe před bouřkou...

0 0
možnosti
TS

Nebeský maskáč! Nádhera! ;-DV

0 0
možnosti
Foto

;-DR^Jako vždy Tino. Tentokrát s Vámi i souzním - měl jsem Forda 14 let. Pak že nejde diskutovat bez nicků. Moc jsem se nasmál;-DV

0 0
možnosti
TS

Díky :-) FORD prý znamená Fix Or Repair Daily, tak já bych to přejmenovala na PORD - Paint Or Repair Daily ;-)

0 0
možnosti

Tak mi to připomnělo mého starého dobrého RedForda .-))

1 0
možnosti
TS

;-D;-D;-D RedFord! Máte bod v naší malé soutěži ;-)

0 0
možnosti
Foto

Dooobrý nápad ;-) ... ještě fotku toho autíčka...pro kontrolu odstínů :-)

0 0
možnosti
TS

Autíčko je momentálně v reparatúře, protože má závadu, na kterou sprej nestačil, ale až se vrátí, přijedu se ti s ním předvést. Sežeň si do té doby dobré sluneční brýle, bude ti přecházet zrak ;-)

0 0
možnosti
PK

Hezky podane. Vida, jake vyhody to Tomato ma, krasne ladi s podzimem a vynikne v sedive bile zime...na jare se vyjima krasne mezi ostatnimi kvety a v lete ladi tez...

1 0
možnosti
TS

Ano, děkuji, je to velmi ladné auto a ještě spousta různé červené ho jistě čeká ;-D on tam ten odstín je někde napsanej, ale nedokáže ho najít ani automechanik, tak to holt střílím od boku ;-)

1 0
možnosti
PB

Jeeeee - to musí být poetické autíčko :-) Já od tý doby, co mám děti, tak radši střídám auta po 4  letech, abych měla stále bezpečné - ale je fakt, že ty starý zmalovaný autíčka mají prostě svoje kouzlo! Děkuji za zábavné počtení a hezké fotky!

0 0
možnosti
TS

Tomato je bezpečný - nebezpečná jsem já, obzvlášť při couvání a parkování ;-)

0 0
možnosti
DM

;-D;-D;-DR^ Když si známá nakládala do kufru auta kytičky, byla jsem "vtipná" a radila jí, ať to osází až na jaře...pro Vás bych viděla (na jaře) červené převislé muškáty, ne?! ;-)

0 0
možnosti
PB

Paní Dano - bezva nápad máte:-) A mě teď napadlo, že na střešní nosič dát nastálo připevněné truhlíky a to auto by byl doslova jezdící domeček, na červený lak by se jen nakreslil vzor cihliček.

Jéééééééééééééééé - a to by se milíbilo :-)

1 0
možnosti
Foto

To musí být kráásné auto!;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik