Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

šla jsem, viděla jsem, jásala jsem. takhle angličtější mi maximálně vyhovuje, a auto, to měl překrásné. Bond girl jak od Modiglianiho, co tam visel... a varani komodští? pěkné, moc pěkné. a jako bonus nové šéf, co budu příště stále čekat, že se změní ve Voldemorta, ten hlas... inu, ano. zas mě prosím pošli do kina, jo?

1 0
možnosti
TS

To jsem ráda, že ses bavila! R^

Tipy na prosinec: Atlas mraků, Pí a jeho život, Hobit ve 3D ;-)

0 0
možnosti
AS

a já jsem snad jediná na světě, kdo to ještě neviděl. Teď navíc mám tu výhodu, že už vím, o čem to bude. Takže vlastně už nemusím jít. Ale ne, na Craiga půjdu vždycky... :-)

1 0
možnosti
TS

Už je to dokonce ke stažení, ale co si my, fanynky D.C. budeme povídat: Proč koukat na jeho mužnou hruď v mrňavý televizi, když ji můžeme mít širokoúhlou a v nadživotní velikosti, že? ;-)

0 0
možnosti

Jo je to ptáček,ten Bonďáček...Mně se líbí ;-D

0 0
možnosti
TS

Je to roztomilouš :-) mimochodem, jestli někdy budete koukat na Dnes neumírej, tak tuším asi půl hodiny po začátku filmu tam Pierce Brosnan coby Bond dostane nápad hrát si na ornitologa a u svého známého si půjčí atlas ptáků. Ta knížka se tam jen mihne a jméno autora je rozmazaný, ale je to ta publikace pana Bonda, vydání z roku 2002 ;-D

0 0
možnosti
FP

V kině jsem nebyl, ani nepamatuju ....

a že už něco pamatuju ;-)

0 0
možnosti
TS

Tak si na něco zajděte! Když už i já občas vyrazím na hokej... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tino, popravdě řeším tohle dilema s Jamesem celou dobu, co se známe. Jestli je to tak geniální, nebo tak blbý. Každopádně mě baví, i když posledního ještě na pažbě nemám.

Faltejsková. Lenka Faltejsková.

2 0
možnosti
TS

Je tak blbý a tím je právě geniální. To je jako s papežem: Málokdo si vybuduje takový renomé, aby mu prošlo fakt úplně cokoliv ;-)

0 0
možnosti
Foto

J89a17n 62A81n49d24r87l27e

11. 11. 2012 10:06

Dobre, diky za tip, prectu si tu knihu a kdyz mne zaujme, poprve v zivote si koupim listky i na 007 ;-D

2 0
možnosti
TS

FAKT?! 8-o tak co jsem posbírala informace od čtenářů, děláte dobře - ranný Connery a teď Craig jsou prý Flemingovu ornitologovi nejpodobnější. Příjemnou zábavu! ;-)

1 0
možnosti
KT

v duchu mých konspiračních teorií nasadili amíci Craiga do bondovek proto, že potřebují, aby lid zeměkoule lépe přijak Putina a jeho politiku, takže se ho takhle snaží podprahově polidštit a zesympatičtit. ;-) další varianta je, že je to Putinův nemanželský a má takto v Holém lese protekci... ta podoba je strašná.

3 0
možnosti
TS

;-D to zní dost pravděpodobně!

Ale myslím, že to nemají zapotřebí. Kačenko, byla jsem až zděšená, jak jsem po měsíci koukání na ruský zprávy (jediný, kterým jsem v Azerbajdžánu rozuměla) byla náchylnější Putina obdivovat. Je to strašně zváštní osobnost a když se člověk dostane do vlivu jeho sebeprezentace, podléhá mu. Naštěstí mě to okamžitě po odjezdu z Azerbajdžánu přešlo, stejně jako náhlá vášeň pro orientální koberce ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já to ještě neviděla, takže si nechám hodnocení na později. ;-)

To jste mi s Kiki moc nepomohly - každá jinak, ale půjdu na to.

2 0
možnosti
TS

Zhodnoť dle svého a dej vědět ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pro mě ani nadšení ani zklamání. Za komedii to nepovažuju, jako akční film je to dobrý, byť Bardem se mi tu nelíbí. S náskokem to překonává oba předchozí díly s Craigem (hlavně QOS), ale "bondovka" už to není. Bondovky - to je Connery a Moore. Tohle je už úplně jinačí chlápek - podmračenej, zasmušilej zabiják s traumatem sirotka. A ani Aston Martin z roku 64, ve kterým tady chvilku jezdí, na tom nic nemění.

1 2
možnosti
TS

Díky za názor - termínem "podmračenej, zasmušilej zabiják s traumatem sirotka" jste přispěl do naší dnešní bohaté nadílky definicí Bonda R^ je prima, že existuje soustavná řada filmů, které si i po padesáti letech udrží pozornost ;-) vidíte, a já zrovna toho holomka křivohubýho považuju za jasnou devizu filmu, a jak je vidět, není to každýho šálek kávy... přeju pěkný víkend :-)

1 0
možnosti
HP

film jsem neviděla, ale vaše debata s kiki je rozkošná a za ni karmu máte mít, drahá:-)

2 0
možnosti
TS

Ó díky, drahá! V podstatě všechny mé debaty s Kiki vypadají podobně. Já jsem chytrolín a ona temperamentní, funguje to už 12 let, i když nás málokdo stíhá. Ale přepis funguje ;-D Jestli na Bonda půjdete, přeju dobrou zábavu!

1 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik