Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

ves55

22. 7. 2012 11:28
souhlas a karma

R^R^R^

0 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

21. 7. 2012 21:19
smlouvu oregistru uzavřel PREDCHUDCE za FISHEROVY VLADY

jak tedy můžete TETO vládě dávat zodpovědnost za  její uzavření ? Můžete mi to prosim vysvětlit ?

0 0
možnosti
R

rudaz

21. 7. 2012 22:04
Re: smlouvu oregistru uzavřel PREDCHUDCE za FISHEROVY VLADY

2 (slovy: dva) roky je dost dlouhá doba na to, aby někdo odpovědný zjistil o co vlastně jde. A nepokračovalo se na nekvalitním díle. Jenomže když jsou na ministerstvech samí "udření koně", podle toho to vypadá ve finále.

40 let stará myšlenka - centrální úřady přestěhovat do města, kde jsou pracovitější lidé a z Prahy udělat historické centrum a centrum kultury a zábavy. Vlastně zábavu nám oni připravují již dnes a denně, o čem by noviny psali, že?

Jedině volby nás mohou zachránit, dát jim všem stopku. Padni komu padni, ale vážně.R^

1 1
možnosti
PK

repanak

21. 7. 2012 18:15
Bohužel jste se

mladý muži, narodil do zdánlivě nejefektivnějšího ekonomického systému, který by proti neefektivnímu polovojenskému socialismu (bez lidské tváře) měl zajistit výrazné přiblížení hmotné úrovně Německu a spol. Jste zřejmě zklamán - ale Kalouskovo šetření znamená v našich podmínkách téměř plný dopad do růstu cen, různých poplatků atd. Ale nejste sám - já jako pracující důchodce přijdu 1.lednem o cca 25 táců.

1 1
možnosti
S

sobemi

21. 7. 2012 18:21
Re: Bohužel jste se

Slyšel jsem o tom jak vás chtějí oškubat. Pěkná sprosťárna, je naopak úctyhodné že po desítkách let v práci je ještě někdo ochotný pracovat i když (teoreticky) nemusí. A vzhledem k tomu, že pořád ti nahoře blekotají o tom, jak stárneme, a že nebude za chvíli dost pracujících lidí na uživení důchodců, tak je naprosto tento krok nelogický.

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 7. 2012 18:13
oivšem nejsmutnější je

Že toto je pravicová vláda, složená čistě z pravicových stran. Pokud by šlo o nějaké bolševiky,kteří  dějinně okrádají stát i občany, snad by to šlo nějak vysvětlit - a říct si "chvála bohu že jsou u nás  demokratické volby, tak za 2 roky půjdou od válu.

Ale tohle je prosím naše reálná pravice, naše reálná pravicová politika, tyto akce svých lídrů akceptují politické strany na svých grémiích. (Zdůrazňuji, reálná jestli chce někdo argumentovat tím, že toto není naše skutečná pravice a že existuje někde skrytá nějaká jiná-ideální, prosím).

Tak jestli je taková pravicová politika, tak pak asi vypadá pravicové podnikání, pravicové myšlení- to se pak nesmíme divit že je světová hospodářská krize.:-(

2 1
možnosti
PK

repanak

21. 7. 2012 18:21
Re: oivšem nejsmutnější je

Považuji Vás za rozumného člověka, ale věřte tomu, hlavní příčina problémů není v Bruselu, ale v nás. Úroveň národa - a je to vina "kolektivní" - rodina, škola, politici, kradení v malém i velkém - se propadá. Žádná echt pravicová politika v podání divadla Svobodných to nezachrání, naopak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik