Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trochu hrozivě vypadá fakt,že z cca 20 tisíc členů se nenašel jeden spolehlivý kandidát.A pan Fiala?Vzdělaný člověk,to ano.Jenže vzdělání ještě nevypovídá nic o tom jaký člověk je.Politologů s různými /rozdílnými/ názory jsme mohli vidět v TV desítky.Nic proti němu ale ODS bych raději viděl zrušenou.:-)[>-]

0 1
možnosti

ODS nemá na výběr. Pokud ji může někdo zachránit, tak je to člověk Fialova formátu. Inteligentní, vzdělaný, úspěšný manažer, fakticky je to jeden z nejvýraznějších konzervativních intelektuálů. Jeho rezervované vystupování je sice slabinou, ale konzervativní politika nepotřebuje uřvané Okamury, Paroubky nebo Bárty, naopak distingvovaný inteligent může střední třídu přitahovat. První měsíce ve funkci ukáží, jestli jde o restart nebo game over.. Volby do EP jsou ideální příležitostí prověřit změnu ve straně.

1 0
možnosti

To, co jsem si o Fialovi přečetl, ukazuje, že je skutečně člověk bez škraloupů a zároveň schopný manažer. Ovšem na postu šéfa ODS bude vystaven velkým tlakům. Bude muset zajistit sponzory, aby byly peníze na předvolební agitaci, a bude muset mnoho dalšího. Většinou to budou tlaky ke kompromisům. To budou těžká dilemata. Zvládne je? Netrofám si říci. Nečas byl na počátku podobně slušný, nezvládl to.

1 0
možnosti

Jeho prozatímní kariera napovídá, že se změna nedá vyloučit. To poznáme velmi brzo. Mimořádně důležité bude, jestli do EU pošle eurohujera či eurorealistu. To bude základní kámen-budto náhrobní či kámen vítězný. Dalším důležitým krokem bude, jak se postaví k EU, vrátí-li se k původním konzervativním kořenům.

0 0
možnosti

Dnes se nejedná o to, jestli EU ano nebo ne, ale o to, jakou v ní budeme mít pozici. Národní stát není žádným konzervativním ideálem..

0 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik