Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Ták mladej a už tak moudrej....

2 0
možnosti
Foto

Člověče, jestli se někde zhoršuje ekonomická situace, tak to je v Česku Rv

1 4
možnosti
PK

P53a92v49e40l 93K55u78r32a42l

28. 4. 2014 19:58

V první řadě... průměrní rusové se mají asi tak 10x lépe než za komunistů... a 50x tak lépe jak za Jeltzina, tudíž podle mne bude velmi těžké jakýmikoli sankcemi vytvořit stav který by vedl k tomu že by chtěli experiment s Jeltzinem opakovat.

80 procent rusů je pro putina (a prostě řekli "dost, západu už se dál v ničem ustupovat nebude") 10 procentům je to fuk, a těch zbylých 10 procent reálně v rusku nikoho nezajímá.

Putin už oligarchy dávno nepotřebuje (má dostatečně velkou podporu kterou nedokáží zlomit jakékoli sankce ke kterým je Evropa a USA ochotna přistoupit... USA by teoreicky mohli vyloučit ruské banky z obchodování... ale aby to mělo smysl museli by vyloučit úplně všechny... a to defacto znamená totální kolaps evropského bankovního systému. (a to že rusko defacto nemusí platit jakékoli dluhy)

Současné sankce jsou naopak ruskými oligarchy propojenými s Putinem a Ruskou vládou používány na konzolidaci moci kdy je skupováno to čeho se ve strahu ze sankcí firmy ze západu začli zbavovat- ve skutečnosti posilují Putinovu moc.

5 4
možnosti
RH

Rusko je ekonomicky i společensky zastaralý stát jehož budoucnost je díky vývoji v energetice, ekonomii a demografii velmi smutná. Putin může přesvědčovat Ivany o velikosti Ruska, ale hliněné nohy toho moc nevydrží. Rusko je prostě za zenitem, ale namlouvat si může cokoli, rozšiřováním území rozšiřuje jen svoje problémy.

5 1
možnosti
RH

Bez ohledu na řešení ukrajinské krize Putin už prohrál. Rusko ztratilo na mezinárodním poli patnáct let budovaný kredit. Nakonec to odnese i ekonomicky, ale Putin už vymyslí, na koho to hodí.

7 2
možnosti
PK

P48a60v28e66l 50K68u56r55a74l

28. 4. 2014 19:59

Ano... Německo ekonomicky odneslo reparacemi první světovou... dopadlo to skvěle pokud si vzpomínám... ty sankce Putina posilují.

2 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik