Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Bohužel to trvalo celých 23 let, než lidé pochopili, že ti nejvědší grázlové,lumpi,zloději a vůbec ta nespodnější verbež nalezla do ODS.Až už nám nic nepatří, tak najednou přijde osvícení.Jenže to je nám už na nic platné.

7 0
možnosti
Foto

Nejsem si jist, jestli pod pojmem „nejvědší" máte na myslitřetí stupeň od „velký“, ale pokud ano, myslím, že s obdobným problémem sepotýká ČSSD a potýkala by se zcela zjevně každá strana, která se opakovanědostává k moci. Události posledních dnů, týdnů i měsíců jsou toho důkazem.

2 0
možnosti
LC

Když už někdo má nepotlačitelné nutkání napsat kritický blog o nějakém politikovi, našel bych mu v bývalé i současné poslanecké sněmovně nejméně 20 lepších kandidátů napříč politickým spektrem. A k Němcové jen dodám, že kdyby se všichni politici, také napříč politickým spektrem, chovali alespoň jako Němcová, neměli by novináři o čem psát, vlády by nepadaly a politika by byla nuda.

2 2
možnosti
JK

J24a22n 55K10o28t98t51a59s

28. 11. 2013 11:38

Bezpohlavní předsedkyni nechtěli....;-)

2 0
možnosti
Foto

ODS je možno považovat za zločineckou organizaci a proto všichni její funkcionáři právem podléhají "deODSfikaci!"

6 1
možnosti
AT

ANiž bych byl nějakým sympatizantem Němcové, musím poznamenat, že tohle je na blogu idnesu v posledních dnech už poněkolikáté, co se nějaká nula svíjí v orgasmických křečích nad osudem nenáviděného politika (Kysela, Nožička, vy, ....) a snaží se nám podsunout jak svým pádem neskutečně trpí a zoufá si. Jako obvykle je přání otcem myšlenky. Pěkné svědectví české malosti a uprděnosti.

9 9
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik