Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HF

ODS mě nezajímá. Zajímá mě fakt, že euro tuto zemi zničí. A důvody už mě unavuje vysvětlovat. Kdo chce, najde si je.

0 0
možnosti
TK

Je to švejkovina, je to pokus o získání bodů, přesně jak autor píše. Pan Zahradil a celá ODS (volil jsem je přes dvacet let, můžu si za to sám:-)) se opět snaží oblbnout poslední zbytky možných věřících.

Kdo propána krále, byl dosud o koryta? Kdo a za čí éry se přistupovalo k EU? Kdo povolil to zelené šílenství (soláry, větráky.....) v takové míře, že i Němec se diví, co jsme to provedli s našimi úrodnými poly, s krajinou? Za čí éry to bylo?

Autor má pravdu, populistickými rádobyakcemi se snaží ODS postavit na nohy. Ovšem to by musela tvrdě posilovat hlavně v dobách své vlády, a ne se léta válet na výsluní. Svalstvo ochablo a nohy je už neunesou.

1 2
možnosti
MP

Proti solárkám na polích byli zelení. Takové množství solárek prosadili ČSSD!!! ČSSD prosadila maximální dotace pro solárky. ODS už připravovala zákon, který by zabránil tomuto šílenství, ale zrovna došlo k rozpadu vlády. Jistý diktátor s bradavicí usiloval o rozpad vlády, takže má nepřímo zásluhu na tom, že tento zákon nemohl vyjít. O tomto faktu ví jen ti, kteří se zajímají o detaily v politice.!!

1 0
možnosti

S tím podpisem pod akci jsem to moc nepobral, mám pocit, že se pod to ODS podepsala zcela otevřeně, od začátku mám tuto petici spjatou s ODS. Podepsal jsem to, byť osobně mi vadí jiná věc: ODS mohla zkusit vyjednat výjimku z přijetí Eura sama, šlo o stranu, sestavovala vládu a měla premiéra. Stejně tak mi nejde do hlavy argumentace ESM, který ODS podpořila. Od ODS mi to tedy přijde poněkud pokrytecké.

0 0
možnosti
MP

Hodnotit úmysl podle názvu strany je hloupost. V něčem měli pravdu i Sládkovci či Dělnická strana. Nebo dokonce Hitler.

1 1
možnosti
JT

Pekne blby nazor. Nepodepsat spravnou vec jenom proto, ze to rika ODS. Nesouhlasite snad ani s Hitlerovym tvrzenim, ze krast se nema ?

2 0
možnosti
Foto

A jak podle vás s tím 1 až 3 (když půjde dobře) poslancema v europarlametnu tu petici asi tak chtějí prosadit? No to by mě teda moooooooooc zajímalo ;-)

0 1
možnosti
Foto

R^ asi tak. Často je potkávám v Praze na Andělu a nevěřím vlastním očím jak se lidé hrnou podepisovat. Jestli to nebude tím že "Petice proti Euru" je velkým písmem a ODS téměř neviditelné skoro u země. Njn :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik