Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Sergeant survived

2. 9. 2011 23:41
Jak k tomu vlastně došlo,

že se zmocněnec pro lidská práva stal zmocněncem cikánů?

Kde byla ta osoba, když cikáni Rumburk léta terorizovali ?

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

1. 9. 2011 22:14
Dotaz

Bylo by to hezké, kdyby lidská práva byla především práva těch, co chodí do práce, vychovávají děti, platí daně, dodržují zákony.

Myslíte si ale někdo, že takovýhle člověk někdy dostane přednost před příživnickým netáhlem, co na všechno kašle. Já mám obavy, že už ne.

1 0
možnosti
MV

marka40

2. 9. 2011 14:23
Re: Dotaz

Já taky. :-(

0 0
možnosti
K

Kominick1234

1. 9. 2011 20:58
MLUVILA S MATKOU ÚTOČNÍKA?????

Vládní zmocněnkyně navštívila matku útočníka? To je snad nějaký špatný vtip. Co takhle kdyby navštívila matky těch napadených. Za tohle by měla okamžitě odstoupit z funkce, protože tím dává jasně najevo, že jí jsou ti poškození ukradení, zatímco  hodlá věnovat svůj čas a sílu své fukce pouze těm útočníkům a jejich rodinám. Nepamatuji si, že by pan Kocáb navštívil matky útočníků z Vítkova. On navštívil tu poškozenou rodinu a tak to má být. Kocáb pomohl těm poškozeným  a to bylo správné. O čem vládní zmocněnkyně s matkou útočníka mluvila? Jestli by synáčka nechtěla dodatečně převychovat? Neumím si takový rozhovor představit. "Tak paní, co děti?" Ále paní, dobrý, kluk se povedl. Je z něj teď ta celebrita. Nedávno ho dávali v televizi, nějaký krimi zprávy na Primě. A hned po něm ukazovali Gotta. Kluk je prostě dobrej. A  to ve škole říkali, že roste pro kriminál". Fakt bych ten jejich rozhovot chtěl slyšet.

4 0
možnosti
X

xychteen

1. 9. 2011 21:02
Re: MLUVILA S MATKOU ÚTOČNÍKA?????

To je přece logický (máte akvárko? :-)) - přece nebude začleňovat ty napadený, to nemá v náplni práce.

:

Když se pořád něco organizuje na Fejsbúku, tak by se mohlo začít s peticí pro okamžité zrušení všech podobných začleňovacích agentur (to "by se" nepíšu z alibismu, ale proto, že mi Fejsbúk nesmí do baráku :-))

0 0
možnosti
JP

jpvJ

1. 9. 2011 20:19
Konec rasového vyčleňování

Začínám mít pocit, že konec rasového vyčleňování v Čechách by měl největší dopad právě na Rómy...[>-]

0 0
možnosti
MR

iluminat

1. 9. 2011 20:15
tak nevim jestli politici, ti spravni a spravedlivi chteji

vyvolat nepokoje nebo se jedna o obycejnou lidskou blbost a hamiznost ktera nevidi zitrek, neboli po nas potopa. Staci malonko a nepokoje pominou, staci odsoudit cikany jako ty zhare, 20 let a bude svatej pokoj.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

1. 9. 2011 19:34
Náhodou,

proti Kocábovi je to pořád ještě v pohodě. I ona ale bude mít zásluhu v tom, že pojem "lidská práva" získá brzy hořkou pachuť. O práva obětí kriminality se totiž nezajímá nikdo.

1 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

1. 9. 2011 19:20
V prvé řadě

by to chtělo bičem vyhnat ty profesionální Romy, kteří si ze své rasy udělali byznys a furt halasí o nutné integraci, která se po generace nedaří a dařit nebude, ale točí se na tom bez efektu tolik erárních peněz, že je lépe to nepočítat.

1 0
možnosti
P

por.Dub

1. 9. 2011 19:15
Cigáni

se rozmnožují geometrickou řadou.  Z toho vyplývá, že Vládní zmocněnkině co nevidět přijede i k vám do JIŽNÍCH ČECH.

No a potom už nebude jezdit nikam, protože budou všude !!!!!!

0 0
možnosti
E

evon

1. 9. 2011 18:49
Jediný způsob, jak lze vyřešit ROMSKOU OTÁZKU je

přistupova vůči všem občanům této země STEJNĚ, A TO BEZ OHLEDU NA JEJICH BARVU PLETI, VĚK A DALŠÍ rozdílnosti. Kdo bude dělat bordel, MUSÍ DOSTAT TVRDĚ PO DRŽCE!!! Občané si musí být jisti, že právě TAHLE SPRAVEDLNOST tady bude konečně fungovat. Věřte mi, že když to tak bude, skončí slavná romská problematika a zůstanou jen slušní lidé a hajzlové a kriminálníci, kteří na to dojedou. Spravedlivě. Je to to jediné, co lidé potřebují. Dejte jim tuto spravedlnost, a zmizí rasismus. NIC JINÉHO NEPOMŮŽE, přísahám!!!!!!!!!!!!!!!!! [>-][>-][>-]

1 0
možnosti
L

lesicatko

1. 9. 2011 19:02
Re: Jediný způsob, jak lze vyřešit ROMSKOU OTÁZKU je

Bez šance. Zavrite matku a otca z geta a mate 6-7 detí o ktoré sa štat musí postarať. Decaky v ČR sú plné už teraz.

1 0
možnosti
JR

janulator

1. 9. 2011 18:48
Odvážní politici nebo realisté

Začíná růst počet politiků, kteří si uvědomují, že politická korektnost ve vztahu k Romům je pasé a že podporovat další korupci nepřizpůsobivé části o této komunity jim hlasy nepřinese. Možná se začíná blýskat na časy a teorie o prospěšnosti různých pozitivních diskriminací vybledne i u nás. takže u politiků to začalo ..Už ne jenom Řábková, Čunek a Kubera,ale ozývají se i další a to napříč politickým spektrem viz:

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/206335.aspx

Takže postupně zadání Policii a Státnímu zastupitelstvu a "zvláštním přístupu" k Romské komunitě konečně odumře. Možná se tak dočkáme, že za stejný trestní čin provedený Romem dostane pachatel stejný trest jako "bílý" nebo "žlutý" a doufám, že i jejich excesy budou posuzovány zastupitelstvem a posléze soudy jako trestní činy s rasovým podtextem.

A k paní Šimůnkové:Když pozorujete jak se jí vedený úřad po devastaci provedené paní Stehlíkovou a panem Kocábem mění, tak zaslouží jako první zmocněnec pro Lidská práva podporu.

0 0
možnosti
L

lesicatko

1. 9. 2011 18:58
Re: Odvážní politici nebo realisté

Ako sa ten úrad mení ?

0 0
možnosti