Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

echo.3.

21. 8. 2012 21:06
:o)) Galerka, to je ten správný výraz

Vy mladší, snažte se, angažujte se i politicky, nebojte se a něco dělejte

nebo vám to všechno jednou spadne na hlavu, jako stará, prohnilá latrina.

Autorovi karma za snahu!

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 8. 2012 15:22
ale o to přesně jde

Jestli jste si toho nevšiml, tak ODS chce důchodovou reformou "stabilizovat rozpočty" až za 30 let-až tehdy budou odcházet ti, kteří dnes  vstoupí do privátních fondů do důchodů, ty fondy jim (snad) budou něco vyplácet a proto jim bude (snad) potom stát vyplácet o 15%menší důchod. Jenže, do té doby těch 30let, naopak bude stát posílat peníze ze státního rozpočtu do těch privátních fondů, čili že se státní rozpočet bude destabilizovat.

Kdežto ČSSD chce ty fondy zrušit, nic jim neposílat, a mít ten statní rozpočet stabilizovaný hned, a po celých těch 30 let.Co je na tom těžkého k pochopení??:-)

2 0
možnosti

MarekSnobr

17. 8. 2012 15:31
Re: ale o to přesně jde

V tuto chvíli se nepřu o to, který systém penzijního pojištění je lepší. Osobně si myslím, že je nutné, abychom si většinu svého budoucího důchodu spořili sami a už teď v době, kdy je nám 25 nebo 30 let. Pochopím, že jinak s je na to může dívat člověk kterému je dnes 50 či 55 a už o tom důchodu přemýšlí víc. Ale o tomto ten můj článek fakt není.

Je to o tom, že politici dělají z lidí blbce. Jedna strana láká na penzijní reformu a druhá říká, že ji po svém nástupu hned zruší. To je na tom to nejhorší, že lidi neví co bude. Rozumíte?

Ideální by bylo kdyby všichni politici byli schopni překonat svá ega a všichni společně by se měli sejít a dohodnout společný návrh penzijní reformy, která by měla být skutečně velmi velmi dlouhodobou neřku-li trvalou. Myslím, že to je natolik podstatné téma, přesahující mnoho volebních období mnoha vlád, že by penzijní systém měl být vytvořeno a podpořen všemi stranami.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

17. 8. 2012 15:18
Za demokracii je třeba bojovat

Souhlasím s vámi, musíme proti mafii bojovat, nenechme si stále kálet na hlavu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik