Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V podstatě nezbývá než souhlasit. Já se jen obávám, když bychom jednou začali, že nevíme, kde skončíme. Jak bychom měli pak nazývat mnohé „poslance“?

0 0
možnosti
OK

tomu se, pane kolego rika politicka korektnost, zlocinec se oznaci za "podnikatele", 17leta slecna za "lolitku", krestan za "konservativce", cikan za "mladika", muslim za "asijce", vse, vymyslene levicaky, aby se ve spolecnosti vytvarely ty "spravne" nazory...mimochodem, co zadny novinar nikdy nesdelil, jaky ze zakon jim tak narizuje, aby takto dementne psali a cim straslivym jim ten zakon hrozi, kdyby se vyjadrovali normalne... s pozdravem:-)

3 0
možnosti
MJ

Pak to tedy musí platit i obráceně. Podnikatel nemůže být zločincem! ;-D

0 2
možnosti

a z logiky jste mě na škole co? Nedostatečně? ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pro novináře je totiž podnikatel synonymum pro zločince.

3 0
možnosti
VK

Radovan Krejcir podnikatel je. O tom neni zadnych pochyb. Jestli podnika v ramci zakonu te ci one bananove republiky, je druha vec ale podnikatel je.

0 3
možnosti

M48a76r89e87k 28Š83n70o16b50r

23. 11. 2013 11:19

No jestliže činí něco nad rámec zákona, pak je to zlodějina a ne podnikání.

2 0
možnosti
Foto

Je označován za podnikatele, protože podniká.

1 1
možnosti
Foto

Al Capone byl také podnikatel a skončil jako podnikatel, který šidil stát na daních.

1 1
možnosti

R^

nejenom že by tyhle lidi neměli označovat za podnikatele, ale vůbec nechápu, proč o každém jejich - s prominutím "uprdnutí" - naše média informují... ještě to chápu u bulváru - ale proč proboha veřejnoprávní televize?

4 0
možnosti
Foto

Já jsem se například mohl "poodnit", když před časem veřejnoprávní televize jako svou první večerní zprávu uvedla, že je za agresivní jízdu souzen jistý Trpišovský . Nevím, jak jel, ale vím, že výsledkem byla jen věcná škoda.

Prostě senzace za každou cenu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik