Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J89a36n 76H46u57r62k27a

5. 9. 2014 5:40

...a až zakážou spodní prádlo od velikostí...třeba XL...a vložky jen s křidélky...třeba se ovce naštvou a honícího hafana vytřebou z kožichu a...sežerou

0 0
možnosti

J86a11n 49H90u15r69k86a

5. 9. 2014 5:44

...vytřepou....ikdyž párkrát i možná o zem...tak možná ...bou

0 0
možnosti

J57a53n 40P60i62r90k90l

4. 9. 2014 10:28

Tupci nejsou jen v Bruselu, ale i u nás ve vládě a v parlamentu. Proč si musí "každé" bytové družstvo zakládat datové schránky a na nich zveřejňovat pozvánky na schůzi? Naše BD má 8 členů a internet mám jen já. Tak si musím sám sobě posílat pozvánku? Pro velká BD je to dobré, protože většina členů na schůze nechodí a jen remcá. Ale povinně pro všechny? No a ty "energetické štítky"? Další kravina. Nejsme za tím "Bruselem" nijak pozadu.

1 0
možnosti

A co teprve novinka ohledně omezení bazénů na zahradě - už si nebudete moct postavit jenom tak bazén, pokud nebude splňovat X regulí

0 0
možnosti

Půjdou dál, aby nás "chránili". Farmacprůmysl prosadí přes byrokraty v Bruselu, že nebudeme moci si sami naordinovat užívání odvarů z bylin. Musíme přeci dbát lékařů, kteří do nás narvou injekce a patáky proto, aby vinou jejich vedlejších účinků (těch patáků) jsme dostali další nemoci a tak zajistili plynulý tok zisků farmacprůmyslu. Slyšel někdo něco o krizi v tomto oboru podnikání? Byliny prý škodí a přitom naši předkové říkali: "Není na světě bylina, aby na něco nebyla". Již před rokem 1989 mocní zakazovali léčitele a když oni a/nebo jejich příbuzní onemocněli, i v Sanopsu využívali znalostí léčitele pátera Františka Ferdy. O alternativním léčení více na http://www.mojemedunka.cz. Zdravého rozumu je nám třeba, ohlupují nás nyní víc, jak naše předky před 150.lety. Tehdy lékárny razili heslo: " U nás si koupíte zdraví"! Takže kdož jest ještě dnes naivní a důvěřivý, kupuj k receptu ještě za hotové další podpůrné patáky a vitamíny...

2 0
možnosti

EU nikdy nebude stát vysoko na žebříčku popularity ulidí, kteří se nikam nechystají a "svět" je neláká. Jinak tomu bude u mladých, kteří znají jazyky a chtějí být vzdělaní - a třeba se za pár let chtějí vrátit do rodné země. Pokud uznají, že se nevrací do doby padesát let pozadu. Tito mladí ocení neexistenci hranic, volnost pohybu, jednoduchý obchod, jasná a jednoduchá  pravidla ve zdravotních a sociálních systémech, přístup ke vzdělání bez ohledu na zemi se stejnými právy jako domorodec

0 6
možnosti

To řekl jako kdo, že neexistují státní hranice? Celníci jenom změnili postavení, jsou nyní mobilní a zastaví vás i ve vnitrozemí. Což je správně, neboť spekulanti nevymřeli. A profese celník je zmiňována i v knize knih - Bibli. Takže bude stále. Volnost pohybu u nás nastala po roce 1990, nepotřebovali jsme na to EU a jejich generální sekretariát v Bruselu čítající 4 000 lidí, víte? Nedokáži si ani představit, jak a kdo těch 4 000 pracovníků řídí tak, aby se 10 % neflákalo. Navíc tam jistě zaměstnávají příbuzné a známé svých příbuzných, prostě byrokratická mafie. Výsledek je nasnadě - nyní vysavače, příště vybavení aut, atd. Mají stále móóc práce tak, aby nás přivedli k lepším zítřkům. Doufejme, že se jim do nepovede, dříve zkrachuje nefunkční spolek 500 milionů občanů z 28. států. To prostě nejde uřídit z jednoho centra.

0 0
možnosti

Zrovna tento váš příklad je celkem zbytečný. Pro vysavač stačí příkon 1600W bohatě a prostě si za pár let už nekoupíte žrouta. Ani to už nepoznáte, mnohem větší vliv na sací výkon má to, jestli používáte papírový nebo textilní sáček.

Je to podobné, jako splnění emisních norem u automobilů...za to by měl být každý normální člověk vděčný, protože dieselové motory jsou dost karcinogenní. Zvláště ve městech je to mor.

Na druhou stranu naprostým krokem vedle bylo omezení žárovek, kde se spotřeba energie o něco snížila, ale komunální odpad je zamořen hromadou jedovaté rtuti. Navíc žárovky na WC, v komorách atd...prostě sežerou i tak nula nula nic.

0 5
možnosti

co se týká dieslových vozů, EU vymyslela filtr pevných částic, který nesporně přispívá ke snížení emisí těchto částic. Nicméně je potřeba dodat že také zvyšuje celkem dost spotřebu takže se vlasně ekologická zátěž pouze přesouvá jinam.

1 0
možnosti

J87a13n 88N45o30v59á98k

1. 9. 2014 11:29

Podle mě se "silnější" vysavače budou vyrábět dál, ale prodávat se budou pod jiným označením, případně jako průmyslové. Stejné je to s klasickými žárovkami. EU je zakázalo prodávat, ale vyrábějí a prodávají se stále ve všech klasických "výkonech". Jen se už nejmenují žárovka anebo jsou papírově určeny pro průmyslové využití. Zrovna minulý týden jsem kupoval 4 žárovky (2x 60W a 2x 100W) v klasickém obchodu s elektropříslušenstvím.

3 0
možnosti

No, ztratili jsme svobodu se samostatně rozhodovat. Dobrá, když jsme se pro to "sami a dobrovolně" rozhodli výměnou za nějaké dočasné výhody a v přesvědčení, že jiní se za nás dokáží rozhodovat lépe..

Ale, že  budeme rezignovat i na právo se k něčemu alespoň vyjadřovat? (viz. peskování Sobotky, že by si chtěl návrh nových sankcí proti Rusku přečíst alespoň napřed přečíst, než připojí svůj podpis)..

3 0
možnosti

největším nepřítelem eurobyrokrata z Brusele je občan co dokáže přemýšlet, zato jeho ideálem je, že si podobnými nařízeními vychová stádo ovčanů ... ovšem nejhorší je, že se jim to daří

12 0
možnosti

Na EU vidím daleko víc výhod než nevýhod v podobě vysavače.

1 10
možnosti

Například (nerejpu, se ptám) ?

8 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik