Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr66

17. 7. 2012 15:36
Mediální obraz politiků,

je katastrofální.

To je trest za odstřelení Paroubka;-D

0 0
možnosti
JR

maxikocour

17. 7. 2012 14:19
Nahrát hovory

Mám nahrát hovor ,nemám nahrát?Nejdříve se musím zeptat Nečase nebo ještě lépe Kalouska zda se jim to hodí.K blití, to co dnes předvádí politická garnitura, tak komunisti by se měli ještě moc učit!!!!!

2 1
možnosti
R

Rosenhaim

17. 7. 2012 13:37
Foto napoví

Popravdě, když vidíte na fotografiích lidi typu Novák, Oulický, Rittig, tak z nich určitě máte nějaký dojem. Já mám dojem naprosté arogance moci, velikášství, obžerství, symbolů korupce. Komunistický režim byl brutální, ale měl jedinou výhodu - netvrdil, že chce přinést blaho všem a své odpůrce potíral tak tvrdě, jak to dovolovala doba a její zvyklosti. Tento režim je navýsost odporný v tom, že všem lidem tvrdí, že chce jen jejich dobro. To je k zvracení.

1 1
možnosti
L

lajika

17. 7. 2012 14:01
Re: Foto napoví

no - to s tím dobrem a světlými zítřky, to tvrdili i komunisti. A jak.

Jenže protože ti, co nesouhlasili, mohli pouze držet ústa nebo rubat smolinec, tak tolik nevynikla ta arogance nezasažitelné moci. Člověk neměl tu možnost na vlastní oči vidět, jak moc šumák jsou politikům jejich odpůrci. A oni jim asi tak moc šumák nebyli, když jim stálo za to je porozstrkat do kriminálů.

Frustrující na dnešním režimu je právě to, že kdyby si prostý lid nožky udupal a hlasy vyřval při protestech, pro vládnoucí sféru bude stále méně než vzduch. Komunisti člověka aspoň zavřeli - čímž dali najevo, že si ho všimli a že se jej dokonce bojí. Dnešní vládní garnitura hlas lidu naproti tomu naprosto bohorovně ignoruje. Což je k nesnesení.

2 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik