Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Dobře napsáno, však jen málo lidí si to přečte a ještě méně začne nad tím přemýšlet. Je to jako boj s větrnými mlýny. Volební právo mají i ti, kteří vůbec číst neumí. To neznamená takové články nepsat a díky za tuto možnost, která zatím existuje. Až se dostane k moci sockom, možná tato možnost již nebude.

1 0
možnosti
JC

Všichni, kdo tam jsou, jsou darebáci. Jsou to takoví darebáci, že si ani neuvědomují, že jsou darebáci. Jejich pojetí mravnosti je natolik zvrácené, že se s nimi nedá na to téma vůbec diskutovat.

Jako když notorický pobírač dávek na své děti nedovede pochopit, proč někdo chodí do práce, nebo že odvezení kusu železa nalezeného v opuštěné budově je krádež.

Oni to prostě nechápou.

A takoví lidé rozhodně do politiky nepatří.

Proto je třeba nevolit stranu, která na svou kandidátku umístí byť i jen jediného současného nebo bývalého poslance nebo senátora.

15 0
možnosti
Foto

No a možná o tom to právě je: nevolit etablované strany, ale ty, které slibují už teď, že všechno vyřeší.

0 0
možnosti
Foto

Mám za to, že podobně se podivoval nad adekvátností zákroku i pan Paroubek. Kde říkal že bylo 13 zakuklenců na jednu ženu a přitom jí stačilo předvolat. Jinak tím dnešním 6 h výslechem se to moc nezlepšilo.:-)

2 3
možnosti
ZK

Z63d31e83n77a 13K89o61č26í

19. 6. 2013 16:41

Jedná se o standardní postup policie. Oni vždycky křičí když někoho zatýkají a navíc vždy chodí v přesile - asi jim to poradil nějaký psycholog.  Doby rady Vacátka a CK policie, kdy stačil jediný strážník, či tajný agent,  jsou už dávno nenávratně pryč.;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik