Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

V té poslední supertrapné debatě na ČT mi Karel připadal, jak politý živou vodou. Facebookový štáb zapracoval na jedničku, chvílemi vypadal dokonce i charismaticky, všechna čest. Žádné pochrupkávání, čeština se zlepšila, argumenty se zdály vtipné, dokonce něco z hymny znal... Mě neoblbne! Neoblbnou, jeho práce to nebyla. Navíc mou nevýhodou je, že mám paměť. Nechci vyjmenovávat negativa jeho mafiánské squadry topky devítky, to by kdekdo mohl z rukávu sypat Milošovy "vulgarity" (já je neslyšel, ale neustále se o nich píše...), chci si ho představit na hradě a nejde mi to. Navíc těch proti je mnohem víc. Třeba - už TGM vyhnal šlechtu a bylo to správné rozhodnutí. Nebo proč má kandidát na českého prezidenta švýcarské občanství... blízkost z nejznámějším pravdoláskařem humanitárním bombarďákem...nechuť šťourat se stranickým kolegům v účtech... Zeman nic moc, ale Karel ani omylem!!!

2 3
možnosti
KB

Co jiného má duševně normální člověk v této situaci dělat, než volit Zemana? Volit místopředsedu vůbec té nejhorší vlády po r. 1989? Na jaké dno bychom se až dostali?

2 2
možnosti
Foto

Moc propagandy se projevila, lump zabodoval a nyní se bude rozhodovat, zda obdrží úřad nejvyšší. Smutné !Rv

2 2
možnosti

tím lumpem myslíte Zemana?

2 1
možnosti
FK

Fakt je, že ten lidský prvek Zemanovy dcery má smysl. Beru to. Jen jim přeju, aby jim to vydrželo ještě nějaký ten pátek.

4 1
možnosti
Foto

I kdybychom měli lézt k urnám po čtyřech třeba z důvodu chřipky, tak volit Zemana půjdeme R^R^R^

4 4
možnosti
Foto

Jsem pro, po čtyřech, vaše volba. Kanálama lízt nechcete?

3 2
možnosti
AK

Kde jste byl, když si tady Klaus se Zemanem rozdělili Česko rozjeli tunelování ve velkém?

Jak může takový hulvát, který snad jen omylem někoho neurazí někoho spojovat?

Kam jste dal romum? Pokud jste nějaký měl.

3 5
možnosti

M64a56r96e15k 23Š65n89o27b49r

12. 1. 2013 22:18

Samozřejmě ... oni to rozjeli, oni za všechno můžou, oni, oni, oni. A ti ostatní byli čistí jak lilie, že? A nebo možná křičí, protože se díky Klausovi a Zemanovi nedostali k moci a to jim myslím ti různí Pithartové a další do dneška nemohou odpustit.

Může spojovat, a nechť je to odpověď i na příspěvek paní Šporkové, protože k tomu má potřebný intelekt a schopnosti. Dovolím si říct, že Klaus co by prezident také tento národ spojoval, byť Klaus co by předseda ODS, premiér či předseda PS před tím národ rozděloval jako málokdo jiný.

3 2
možnosti
AN

Já taky, ale když vyhraje karel vadit mi to bude míň, než některý ze zbývajících lidí.:-)

1 4
možnosti
JL

Někdo se poučí, jiný ne. A někdo dá na rady pantáty, že? :-P

0 1
možnosti
JD

J49i39ř47í 38D89r20á82č

12. 1. 2013 21:09

Mno asi poprvé s Vámi souhlasím;-)V posledních parlamentních volbách mě sice zaujala právě noblesní a přitom velmi lidská osobnost Karla Schwarzenberga a kvůli němu jsem s nadějí volil Topku. Až po čase mi došlo, že Karel byl jen nastrčeným mediálně sympatickým PANÁKEM S MOTÝLKEM. ZA PROVÁZKY ALE TAHALI JINÍ A TO SAMÉ BY DĚLAL JAKO PREZIDENT. Chcete-li mít za prezidenta noblesního panáka s motýlkem, tak si ho volte, mě je sympatičtější dynamický strejc z Vysočiny, který Karla v jakékoli debatě zesměšní rozdílem třídy, protože jinak sympatický Karlík na něho ani rétoricky ani intelektem prostě už NEMÁ:-):-)

10 0
možnosti
ON

Tomu říkám kultivovaný názor. Nejen proto, že se v mnohém shoduje s mými postoji. Já jsem "Karla" nikdy nevolil - nemám rád loutky, ať jsou jakkoli sympatické.

8 0
možnosti
JM

Však se jen těšte na amnestii pro další tuneláře - co čínil Klaus, Zeman také, napřed premiér, pak prezident a třešínka nakonec.

2 7
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik