Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Abychom si zpřesnili terminologii. O úniku informací nelze hovořit tam, kde zveřejnění informací povolí autorizovaná osoba.

0 0
možnosti
JR

J89a35r98a 27R14a98n36k

21. 7. 2014 2:25

To snad nemyslite vazne: "Není toto provalení odposlechů nejen ukázkou neprofesionality ukrajinské tajné služby, ale i docela výrazným znemožněním vyšetření osudů černé skříňky ze sestřeleného stroje?":-/

Dnes se nikde nic neda utajit....zaplat Pan Buh!!

1 0
možnosti
Foto

Je velmi zvláštní, že ukrajinské úřady dosud nevyšetřily postřílení více než stovky lidí na Majdanu ani násilnou smrt témě čtyřiceti lidí v Oděse, ani zabití dvou lidí při demonstracích v Charkově.  Dovedete si představit mediální smršť, kdyby existovaly důkazy o vině Janukovyčových lidí nebo východoukrajinských ruskojazyčných povstalců? Na mě to dělá dojem, že to vyšetřeno být nesmí. Jsem zvědav, jak dopadne vyšetřování sestřelení malajského letadla. Obávám se však, že nijak.

12 0
možnosti

M34a93r49e93k 86Š92n93o88b28r

20. 7. 2014 23:06

Mám stejnou obavu jako Vy. :-(

4 0
možnosti
SV

Já už jenom čekám,kdy ukrajina vytáhne video,jak Putin odpaluje raketu na letadlo....

5 1
možnosti
SS

Kdyz zvladl amforu a tygra ...

1 1
možnosti
JP

Unikání informací se dá zabránit pomocí mobilních, bateriových "vysílaček" do ruky, s velice krátkým dosahem. Povstalci s největší pravděpodobností používají právě je. Celá řada lidí je vlastní. Používají je např. bezpečnostní agentury nebo si je můžeme koupit pro rekreační účely.

    Odposlouchávat se dají telefony, rozhlasové i televizní vysílače i internet. Pochybuji, že o těchto skutečnostech nemají povstalci ani zdání. Někdo nám tu šeredně mlží.

2 1
možnosti
SV

Takže Kyjev věděl a vše zdokumentoval ,ze vzbouřenci mají BUK a pak bez jediného varování tam pošle civilní letadlo.......

6 0
možnosti
JH

J23a73n 98H46l87e53d38í65k

20. 7. 2014 22:08

Rusko postupuje standartním stylem, oranžové skříňky zabaví a pošle na hledání mrtvých kapesní zloděje. Pozůstalí budou muset být spokojeni, že možná asi do měsíce obdrží zaletovanou schránu s popiskou. Mezi tím Rusové zachrání topící se pasažéry v Černém moři a tím vyrovnají nepatrnou ztrátu důvěryhodnosti.

1 5
možnosti
PV

Myslíte, že tyhle tzv. odposlechy můžou mít nějakou váhu při vyšetření tragedie? Leda tak u velmi naivního vyšetřovatele.

4 3
možnosti

M80a17r55e69k 75Š44n79o66b81r

20. 7. 2014 23:05

Vycházím z toho, že ukrajinská tajná služba z odposlechů zjistila, že se proruští separatisté dostali k černým skříňkám sestřeleného stroje. Pokud by udrželi v tajnosti fakt, že ví, kde se skříňky nachází, pak by mohli mnohem lépe "sledovat" jejich další pohyb a mezinárodní vyšetřovatele či instituce navést správným směrem. Takhle to vyzradili, proruští separatisté teď už ví, že tajná služba je odposlouchává a dají se dle mého tak velký pozor, aby nějak nevyzradili komunikačními prostředky, jak je s těmi skříňkami dále nakládáno. Já si opravdu myslím, že to z hlediska vyšetření celé věci je obrovská chyba. Otázka je, má-li vůbec jakákoliv ze stran konfliktu reálný zájem na vyšetření této tragédie. Možná jen fantazíruji, ale vycházím z toho, že pokud chce někdo něco vyšetřit a hledá důkazy, pak je hloupé odkrýt karty.

2 0
možnosti
PS

Ukrajina lhala o sestřelení dopravního letadla v roce 2001 a přiznala se až když k tomu byla donucena, tak myslím je velmi předčasné dělat jakékoli závěry.

Zvláště když USA musejí mít detailní snímky (každého) vozidla, které v této olasti odpálilo jakoukoli větší raketu.

Proč tu máme jen jednostranné zprávy od ukrajindké vlády a ostatní mlčí opravdu nechápu.

http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-priznala-ze-letoun-sestrelila-fcr-/zahranicni.aspx?c=A011004_135559_zahranicni_mhk

5 1
možnosti
MV

Mě trochu zarazilo to video, kde má být převoz nosiče raket. To vypadá jako kdyby ho vezli na nějakou přehlídku. Když bych to chtěl odvézt nepozorovaně, tak přece ten nosič s raketami zakryju nějakou plachtou.

7 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik