Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusko si najde jiné obchodní partnery a samozřejmě, že potom si velmi těžko najdeme někoho, s kým obchodovat. Doplatí na to samozřejmě celá Evropa. Podporuje se tak nezaměstnanost a nižší výběr daní. Každý politik, který souhlasí se sankcemi, nedomyslel následky a škodí všem lidem. A to dlouhodobě. Vzniklá situace se už nedá napravit. Navždy ztratit obchody, je vrchol hlouposti.

2 3
možnosti

V r. 1919 přední český podnikatel Bondy doslova šílel vzteky, byl ochoten intervenovat s použitím všech armád světa, protože podle něj bolševici odřízli české podnikatele od ruského trhu, který přestal být součástí světového trhu.

0 0
možnosti

J95a24r52a 97R54a50n92k

29. 7. 2014 23:56

To je dobre, ze uz nechcete hodnotit situaci, na zacatku jste se dost angazoval....bohuzel. Rusko bude ekonomicke sankce citit a nebude to dlouho trvat, nikdo z Vas v CR nechape, ze to neni jenom USA a zapadni zeme EU, Kanada uvalila jako prvni sankce pokracuje dale. Tak se veselte a zacnete cist konecne i mezinarodni zpravy v jinych jazycich.

1 0
možnosti

Cítit je určitě bude. Můj článek směřuje k tomu, co z toho "cítění" vzejde. Jestli to nakonec ve finále nebude horší i pro nás.

3 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik