Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Lady Humussprey

20. 7. 2012 13:00
Pravičáci, přeceňujte svou inteligenci

Jak chcete volit s rozumem, když tohle vás minulé volby přesvědčilo

http://www.rouming.cz/roumingVideo.php?id=19553&category=0&search=

0 0
možnosti
R

rezbar45

20. 7. 2012 12:48
Nemá právo si stěžovat ten,který k volbám nejde...

Autore,Vaše přání napráskat ODS v podzimních volbách je i moje přání.Avšak aby dostali napráskáno měrou vrchovatou,na to by člověk neměl pohlížet někde z poza buku,ale měl by se těch voleb zůčastnit a né čekat,až to za něj udělaj jiní.Já jsem znechucen současným děním určitě tak,jako Vy a přesto že už jsem nikdy k volbám jít nechtěl,přece půjdu abych pomohl ten chlív vyčistit.Hezký den.

1 1
možnosti
MN

CrayXLP

20. 7. 2012 13:00
Re: Nemá právo si stěžovat ten,který k volbám nejde...

Ano! PRESNE TAK!

pro autora: na jakého zas--aného alibistu si hrajete??! Tak vy tu pláčete, že není koho volit a přejete si, aby konečně ti syčási dostali napráskáno - a nejste kvůli tomu ani SCHOPEN dojít do volební místnosti a hodit lístek třeba KSCM nebo Zeleným nebo co já vím - straně svobodných občanů, zemanovcům.. a dalším, které by přispěly k tomu výprasku??

Uvědomujete si vůbec, jak funguje volební systém? Tím, že nepůjdete a nehodíte hlas proti nim, oni si stále udrží stejné či podobné procentu z těch, co nelenili a šli volit..

z vás je fakt na blití - prý "nepůjdu zase volit - ale chci, aby dostali napráskánáno".. pak se divte, že to v této zemi tak vypadá, když se každý "intelektuál" chová stejně jako vy. Pokud tedy chcete něco změnit, tak v první řadě byste mohl změnit svou aklamaci v článku ZE VOLIT ROZHODNE PUJDETE - a to proti tomuto marasu! ;-€

3 1
možnosti
PH

petrph

20. 7. 2012 12:47
víte ale o to jde

Nejde o to že skoro určitě dostanou v krajských volbách napráskáno měrou vrchovatou.Jde skutečně o to, jak si pak dokáží na tom podzimním kongresu drbat hlavy pomazané. V horším případě má Nečas už v kandidátech toho kongresu (což určitě nejsou řadoví členové) "svoje lidi", a ti ho opět , po dlouhých projevech o těžké situaci kterou je třeba  společně zvládnout opět potvrdí-nakonec straně už žádný jiný kapitál než účast ve vládě v parlamentu na dva roky nezbývá, tak proč se ho vzdávat.

V tom lepším případě ho odvolají z vedení ODS- ale to nebude mít žádný vliv na současnou situaci v parlamentu a ve vládě, a ta budou vládnout se současnými poslanci dál, nezávisle na jakýchkoliv krocích ODS jako takové..

1 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik