Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan katolík Bohuslav Soborka domlouval zlodějské církevní restituce, prodal OKD bakalovi za zlomek ceny, zneužíváním poslaneckých náhrad získal luxusní byt, volby postavil, jak Kin-Ir-Sen na svých fotografiích s idiotským textem o fungujícím státu a podobou Špejbla, odmítal referendum o církevních restitucích, které chtěla většina národa, působí jak Kradouskův kůň...

Pan Dienstbier by měl přestat ČSSD škodit - podpora Khárla na prezidenta, horování pro komunisty, odpor proti revizi církevních restitucí - není pan Dientsbier jen slouha mezinárodních velkokapitalistů, kteří chtějí SocDem zničit?

0 1
možnosti
Foto

Bohouš je necharismatický naiva, Hašek necharismatický gauner. Sofiina volba? Nejsem sice socan, ale když se zkusím do něj na chvíli vcítit,  Sobotka by mi přišel jako menší zlo.

Mám ale pocit, že už hranice hoří a odvolání čehokoli už hříšníka před potupným koncem nespasí, kat z hradu již vyslovil ortel.;-)

8 0
možnosti
MZ

Tohle je snad poprvé kdy s Vaším názorem na popisovanou situaci souhlasím.

1 0
možnosti
Foto

O61t10a42k70a20r 27S29e78k78l

28. 10. 2013 6:34

Naprostý souhlas s autorem. Politika není laboratorně čistá záležitost, to se ví. Ale tak neomaleně, cíleně a sprostě jednat jako Zeman , Hašek a spol- to se jen tak nevidí. Prezident "sjednotitel" přijímá v Lánech část vítěznénevítězné strany a (dle mého názoru) poskytuje rady a plány , jak dál. Dokonce je tak drzý a suveréní, že si půdu připravuje už měsíce dopředu s tím , že premiéra určí z členů (ne předsedu) vítězné strany.

Nač tedy volby,? Ten mocichtivý nenasytný "sjednotitel" nechť jmenuje vládu dle libosti. Hašek premiér, Kačenka ,ministryně kultury ( hned , jak odmaturuje).

O věrnosti a čestnosti MZ (aby nám ho pánbůh při zdraví zachoval) svědčí i taková maličkost ze včerejšího hovoru s Moravcem. Na jakýsi poměrně marginální dotaz na Šloufa  dotčeně odpověděl : to už dávno není můj kamarád. Mimochodem - Mynářovi dávám ještě tak týden - neuspěl, půjde zas do hotýlku.

5 0
možnosti

Jak Vás to jen může děsit? Mihály, stejně jako primátor Onderka z Brna, jsou stejní aparátčici jako tady byli v 50. letech, oni za nic ovšem nemůžou, protože prostě to nejsou schopni pojmout, dostala je někam partaj, a teď se jim všichni klaní protože potřebují třeba od nich podporu, takže jaké divení?

6 0
možnosti
PK

Jenom ještě pro doplnění:-): „Neumím si představit, že by představitelem strany, který bude pověřen jednáním o sestavení vlády a následně jmenován premiérem po vítězných volbách byl někdo jiný, než předseda strany,“ reagoval pro Prvnizpravy.cz první místopředseda sociálních demokratů Michal Hašek.

http://www.cssd.cz/aktualne/aktuality/hasek-po-viteznych-volbach-bude-vladu-sestavovat-predseda-1/

4 0
možnosti
JS

to jo, on nelže. Ale myslí si, že mezitím bude tím předsedou on

3 0
možnosti
Foto

S tim se da souhlasit, jenze Hasek ma uz neco slibeno a dostane to. Hradni pan ma dost velkou moc. Sobotka neni a nebyl muj clovek, ted to ale vypada, ze bude obetovan na oltari CSSD. Kdo by to rekl? No mohlo nas to napadnout, Hasek je podly typ, ovsem nyni si menim i nazor na prezidenta sameho. Dosud jsem mu, celkem, ne uplne, ale celkem fandil. Ale jestli se spojil s krysou, je sam...vsak vite. No bude to zajimave.

9 0
možnosti
PK

Zeman je u moci velice rád, nezapomíná a je pomstychtivej, což je dost blbá kombinace. Sobotka už v r.2003 nepodpořil Zemana na prezidenta, v době sestavování Rusnokovi vlády Hašek zase lezl Zemanovi do rekta, dlouhou dobu před volbama Zeman prohlašoval, že nebude podle zvyklostí jmenovat šéfa vítězné strany, ale toho, koho určí grémium. Ten to měl domluvený s Haškovcema už dávno před volbama a bylo otázkou času, kdy Sobotku odstřelí. Neúspěch ve volbách mu navíc dost nahrál.

10 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik