Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Pokrivuje ji hlavne moskevska propaganda na kterou naleteli nekteri daliborci a siri jeji lzi dal.

Cim to, ze mimo tech postkomunistickejch statecku si na EU nikdo nestezuje?

0 1
možnosti

M53a35r14e52k 78Š64n53o11b38r

10. 1. 2018 16:41

Ano, je třeba vytvořit vnějšího nepřítele ... Kreml. Nikdo si nezatěžuje, jen tu je brečet. Jen i v západních státech bodují strany či představitelé, kteří ještě před pár lety byli marginálními politickými silami.

1 0
možnosti
PK

Tím už jsem si prošel. Dneska už mě nerozčilují ani Teličkové či bruselští úředníci, ani evropští politici a dokonce ani takzvaní "uprchlíci" nebo prolhaná média. Do varu mě přivádějí evropští voliči, kteří se rozhodli, že politiky, kteří Evropu přivedli do takovéhoto průšvihu, nikdy nevymění. To evropští voliči se rozhodli držet u moci stále stejnou politickou elitu, která Evropu zlikviduje. Proč neuspěla ve Francii Le Pen? Proč nebyl úpěšnější Wilders v Nizozemí, AFD v Německu? Proč u nás neuspěli vedle Okamury například i Svobodní nebo Realisté? Chyba je jednoznačně ve voličích. A nelze se vymlouvat na média. Kdo chce, ten si informace dneska může sehnat na internetu. A kdyby voliči chtěli, určitě by se zvýšil počet vlasteneckých a proevropských politiků a politických stran. Dneska takovéto politiky voliči odmítají. To voliči jsou ti praví likvidátoři.

POZOR, použil jsem slovo PROEVROPSKÝ. Nezaměňovat s výrazem PROUNIJNÍ. V dnešní době se jedná o protiklady. Lidi to často zaměňují a nechápou rozdíl. Kdo je proevropský, ten nemůže být prounijní. A naopak.

Jinak za článek karma a přeji Vašemu oprávněnému rozčílení přechod na vyšší level. Neptejte se, jak je možné že se někdo drží bruselského koryta pevněji než přisáté klíště. Ptejte se koho volili Vaši známí, přátelé, příbuzní, sousedé, spolupracovníci, Váš doktor, listonoška, prodavačka v krámu ... To oni, společně se stovkami milonů evropských voličů, zabetonovali pana Teličku u bruselského koprta a jednotně volají do světa Refugees welcome, Wir schaffen das.

18 2
možnosti

Já tedy volil Realista. Ve Vašem příspěvku je kus pravdy. Ale ve vztahu k EU mám pocit, že tam je opravdu celá řada byrokratů, které nikdo nevolil. Celkově jde ale o takový pocit rezignace ve společnosti, aspoň tak to na mne působí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik