Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

A ještě jste zapoměl v článku zmínit jednu "náhodu". Protesty začaly po odmítnutí přístupové dohody s EU. Mimochodem, nikde nemůžu znění této dohody najít, pomůže mi někdo?

2 0
možnosti
JC

Nevím taky, kde to pohledat, ale obávám se, že to nebude veřejně dostupné. Zajímavé by to ale bylo, vědět konkrétně, jako podmínky tam té Ukrajině nadiktovala Merkelová a její melody boys.

1 0
možnosti

Zkuste si svůj požadavek na "nestranost" novinářů a politiků napasovat na r. 68. Novináři v demokratických zemích by tehdy měli napsat: Sověti říkají, že v ČSSR je fašistická kontrevoluce a že tam přijeli zachránit zoufalý český lid. Čechoslováci tvrdí, že u nich nic takového není. Tak si milý čtenáři rozhodni, co je pravda...A nebo jděte ještě dál - do r. 1936, kdy byla v německu olympiáda: Hitler tvrdí, že v Německu není nikdo pronásledován a za všechno že můžou Židé, opozice říká, že jsou tisíce lidí v koncentráku. Takže oběma stranám se bude dávat stejný prostor a stejná váha jejich slova...???

0 1
možnosti

Podívejte, já prostě nevěřím na skvělý Majdan a zlotřilého černočerného padoucha Janukovyče. Tvrdím, že situace na Ukrajině není tak jednoznačná, jak ji média vykreslují. A i situace v ČSSR byla tehdy jiná než na Ukrajině. Před 21.srpnem tu nikdo nikoho nestřílel, otázkou je, jestli dubčekovské vedení KSČ drželo vývoj v ČSSR v rukách nebo jestli se dostali do vleku událostí. Tehdy dle mého bylo daleko snazší určit, kde je pravda. Ale ono to bylo vlastně ve finále jedno, protože Západ respektoval socialistický tábor jako sféru vlivu SSSR a Sověti tak měli v podstatě volnou ruku - bohužel pro nás nebo v roce 1956 pro Maďary.

A německá "Třetí říše" ... to je přeci úplně jiný příběh.

1 0
možnosti
JB

J46a77n 56B25u54r92d49a

4. 3. 2014 10:54

Janukovič byl odvolán Radou.

A přijde mi zábavné a smutné zároveň, že nějaký Čech může obhajovat kroky Rusů; ze všech národů Čech - příslušník národa, který byl naprosto stejnou argumentací a postupem dvakrát znásilněn. Bomba.

3 3
možnosti

Obhajuji kroky Rusů? Četl jste to někde v mém článku? Napsal jsem, že se jejich daly předvídat a očekávat a za tím si stojím.

5 0
možnosti
Foto

Líbila se mi včera u jednoho blogu reakce na situaci, s kým Rusko sousedí.

Odpověď:

S kým chce. ;-)

3 1
možnosti
Foto

k objektivitě tu volají zejména obdivovatelé silné ruky Putinovské mafiánské ekonomiky. Taky svého druhu paradox. A v zemi, která byla sama jimi okupována až neuvěřitelná tolerance k totalitarismu.

Zastánci Rusů tu jsou převážně z řad antiunijních extrémistů dobarvených komouši.

2 1
možnosti
Foto

Nemohu hovořit za jiné, ale třeba já osobně nefandím ani jedné straně, považuji obě strany za špatné a zpracovávám pouze dostupná fakta (pokud možno z obou stran a pak si je zprůměruji).

5 0
možnosti
MS

Milý autore, řeknu vám to zcela nestranně a objektivně: Ten, kdo v české kotlině chování Rusů na Krymu neodsuzuje, není nic jiného než tupé proruské hovado. Na spoustu věcí, které se dějí na Ukrajině, si lze vytvořit různý názor, ale fakt, že Rusko zcela bez skrupulí vstoupilo na území cizího státu, je neoddiskutovatelný. Howgh. :-/

3 6
možnosti

Až si dáte ledovou sprchu, tak přijďte a můžeme o tom podiskutovat ... v klidu a bez nadávek.

4 1
možnosti
KB

Samozřejmě...zase se lže jako v době humanitárního bombardování. Nyní je už sice Havel po smrti, ale jeho následovníků-orwelovských lhářů, máme dostatek. Novinářům, Tv publicistům atd. jde doslova o existenci v případě, že by nefandili ukrajinským banderovským pučistům a nekydali špínu na "rusáky".

Myslím, že celý ten koncept "demokracie" a la EU a USA...doprovázený dojemnými starostmi o stav lidských práv (samozřejmě jen někde) je u konce a ukázal se jako čiré pokrytectví, které v sobě skrývá mocenské choutky.

3 1
možnosti
JC

Předvídatelné a očekávatelné. To je zcela přesné.

4 0
možnosti

A vy bijete černochy Rv

 

Lidé volající po nestrannosti obvykle předloží svůj subjektivní názor a žádají potlesk a uznání jak jsou moudří. Je to obvykle dostatečné, aby si člověk o nich udělal názor.

Faktem je, že nepokoje na Ukrajině se na Krymu nějak výrazně neprojevili. Faktem je, že ruské vojsko anektovalo území cizího státu. Zbytek jsou subjektivní názory dle toho jakou zaujmete stranu.

2 2
možnosti

Já jsem chtěl reagovat a poukázat třeba na fakt, kdy Janukovyč uzavřel s opozici dohodu, kterou tato opozice nedokázala dodržet snad ani den a tento fakt média vůbec neberou v potaz. Kdyby to bylo naopak, tak jsem přesvědčen o tom, ze by toho byly noviny, rozhlas a TV plné. V tom vidím tu jednostrannost.

4 0
možnosti
SB

k těm novinářům - lidi jako Palata, Tabery, Steigerwald, Hanák, Fištejn a další nestranní nebudou, páč se jim to nehodí do krámu

4 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik