Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

To se to plácá nesmysly od klávesnice, přečtěte si raději vyjádření J. Jágra, te o tom ví přece jenom víc, než samozvaní trenéři v této diskuzi.;-D

0 0
možnosti
MK

Naprosto souhlasím s autorem článku.Nikdy jsem si nemyslel,že budu volat po odchodu trenéra Hadamczika.Avšak po výkonech,které jsem viděl ve všech zápasech naší reprezentace,kdy nejen neuměním hokejistů,ale hlavně nesprávnou taktikou,neustálou hrou za brankou,neschopností se zbavit hráčů,kteří neukázali formu atd. prokázal svou nekompetentnost a zastaralé myšlení.Konečnou obhajobou dosažených výsledků jen potvrdit,že je již dlouho mimo realitu a měl by odejít.To však neučiní,jako nikdo z politiků,Bílků a podobně.Když k tomu přidám neobjektivní komentáře většiny naši "odborníků" a komentátorů(snad mimo Bosáka),vychází mi z toho,že zde se jen tak nic nezmění.Hold to jsme asi my-Češi.

1 0
možnosti
RK

Ale nejen to, třeba Jarda Jágr je pořád parádní hráč, ale asi nebylo nutné, aby to byl on, kdo herně potáhne reprezentaci. Krejčí je mladší a má v NHL stejně bodů jako Jarda, nebylo nutné posílat ho stále na led. Těch zápasů bylo hodně a ve 42 letech je zkrátka regenerace pomalejší. A nakonec to tak i dopadlo, první lajna byla vyšťavená a se Slováky a s USA nás táhla Krejčího řada. Stejně tak když bylo argumentem nominace velké hřiště, proč jsme měli v týmu dva veterány Jardu a Méďu? O tom, že se koncept představený na tiskovce před OH rozpadl hned v prvním zápase, ani nepíši. Pečlivě vybraní hráči do dvojic a útoků, kteří pak spolu stejně nehrají. A o tom, že mohl třeba Palát hrát místo Nedvěda, kterému to bohužel nešlo, už se píše v samotném článku. Stejně tak přesilovky. Na tréninku je místo Červenky zkouší Hanzal a pak přijde zápas a je tam opět Červus? A tak by se dalo pokračovat, ale asi to ani nemá význam.

1 0
možnosti
JR

No jo, no, ono je to těžké... Hadamczik nikdy nehrál hokej, Král nikdy nehrál hokej, Lener v podstatě taky ne (i když ten aspoň má nějaké zkušenosti ze světa jako asistent). Takoví lidé těžko mohou mít i u samotných hráčů takový respekt jako Hlinka nebo Růžička, bývalí hokejisté, kteří byli spoustě z těch hráčů vzorem.

0 0
možnosti
KS

Nechci se rozhodně Hadamczika zastávat (asi by měl u reprezentacve skončit), na druhou stranu - on nemůže např. za to, že Pavelec pustil ve čtvrtfinále 3 góly z takřka nulového úhlu ...

2 0
možnosti
RK

Jistě, ale podobné hodnocení provádí (prozatím) hokejoví funkcionáři. - Zabýváme se pouze posledním zápasem. Ale to zatuchlé a nedobré je tady už dva tři roky. Začalo to na MS 2012 a pokračovalo na MS2013. Ostatně bilance trenéra Hadamczika se soupeři jako je Švédsko na velkých turnajích je 1:8, se Švýcarskem 1:4. Máme opravdu horší hráče než Švýcaři anebo jen náhodou Švýcaři hrají hokej a předvádí taktický týmový výkon?

A je to důležité, protože jiné umístění v zákl. skupině mohlo znamenat i lehčí soupeře. A nebyli jsme zase tak daleko od toho, abychom měli vážné potíže se do čtvrtfinále vůbec dostat, tj. dostat se mezi nejlepších 8... A to už se mi nezdá úplně v pořádku.

1 0
možnosti
MK

Ani snad sám nevíte, jak jste Krále odhadl. Ten člověk v klubu nepředvedl vůbec nic. Sezónu kdy se vypadlo v předkole p/o nazval ne neúspěšnou. O ekonomické situaci klubu pořád tvrdil, jak je skvělá a stabilizovaná. Po jeho odchodu se ukázalo, že klub je v nemalé ztrátě (kterou klub snižuje v podstatě dodnes) a dluží hráčům mzdy - tudíž by se ani nemohl přihlásit do dalšího ročníku extraligy... Prakticky na odchodu stihnul Král za klub podepsat dlouholetou smlouvu se Sazkou na distribuci vstupenek - ačkoliv před tím se za celých pět let, co byl u kormidla, v distribuci vstupenek neudělalo vůbec nic. Na této úžasné smlouvě klub tratí (a ještě mnoho let tratit bude) nemalou částku ze vstupného. O tom, že kdekdo ze svazu má od Lojzy napůjčovaný peníze si cvrlikají vrabci na střeše. To je samozřejmě spekulace, nicméně například v případě generálního marketingového partnera svazu - totiž společnosti BPA sport marketing je to jisté a zveřejněné ve výroční zprávě - finanční výpomoc od Hadamczika činí 20 milionů. BPA je společnost, které se kluby snažili zbavit v době, kdy se zároveň pokusily o uzavření soutěže. Po převzetí extraligy pod ČSLH byla s BPA uzavřena nová smlouva s jednostranou opcí prodloužení, kterou loni BPA využila a smlouvu se svazem prodloužila až do roku 2017... Tolik mistr Král, ať každý posoudí, jestli tomuhle pánovi někdy vůbec šlo o hokej nebo jestli je to pro něj jen prostředí pro svoje soukromé kšefty.

4 0
možnosti
MK

...kluby snažily... Než se ozve nějaký gramar nácek ;-D

0 0
možnosti
AR

A36d96a46m 56R86y69c19h98l83ý

20. 2. 2014 20:58

Trenérům chybí charisma co má růžička a co měl hlinka

1 0
možnosti
PN

P55e92t41r 14N87ě56m33e41c

20. 2. 2014 20:03

Posledni veta - jsem se fakt zasmal :-)R^

0 0
možnosti
PB

P36e32t46r 84B46u95r47i24a28n

20. 2. 2014 19:02

soulasím. Zažívám u hokejové repre stejné pocity jako u fotbalového nároďáku za Bílka. Člověk neví jestli fandit, nebo si přát aby po výbuchu A.H. odešel. Na to ale koule nemá. Tak doufám, že je bude mít Král. I když to vypadá spíš na spřátelenej tandem, jak Bílek-Pelta. Až obrovskej tlak veřejnosti to dokázal změnit...

2 0
možnosti
Foto

Hadamčík nemá fluidum, které měl Hlinka, věčná škoda takového trenéra, a které má i Růžička. Je to takový studený psí čumák a ten jeho chlad jako by nakazil i hru týmu.

3 1
možnosti
IV

A takoví lidé mají volební právo:-)))..asi  máte velký komplex viďte:-))) ... Heslo dne: Hrdí, když se vítězí, VĚRNÍ, KDYŽ SE NEDAŘÍ![>-]

0 8
možnosti

M81a72r80e82k 37Š71n50o59b49r

20. 2. 2014 18:57

Volební právo? 8-o Psal jsem snad o politice? Z čeho prosím pěkne usuzujete, jestli je moje vlastenectví odvozeno od výsledku naši reprezentace?

1 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik