Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

On ten kamarád je holub? Že bude sedět na bidýlku. Nebo jste měl na mysli bydlo?

1 0
možnosti
JL

Pane Marku, jsem asi trosku starsi nez vy, ale to co jste napsal, vychazi i z me mysli. Mam jen vsak reseni. (ironicke) Je to prevzato z katolicke cirkve, proces volby noveho papeze. Pri volbe eurokomisare, zavrel bych vudce trojkoalice do jedne mistnosti,. Ti by nesmely vyjit ven, az se dohodnou. Udelal bych to pres vikend, at nenarusim chod vlady. K piti by dostali jen vodu a k jidlu cisty chleb. Snad jen trochu soli podle ceske tradice. Jina mistnost, kterou by mohli navstivit, byla by se znackou WC. Kontakt s okolnim svetem jen pomoci telefonu ci e-mailem! Jmeno bychom meli tak tyden po volbach do EP.

Verim take, ze se tato methoda osvedci (vzdyt to cirkev pouziva kolik desetileti) a pouzil bych ji i v procesu duleziteho zakona. Lidri vsech politickych stran ve snemovne,by byli zavreni stejnym zpusobem. Jedinou diferenci by bylo, ze by meli sebou pomocniky pri psani tohoto zakona. Snad jeste, pri ucasti pana Kalouska, tak nejaka ta sklenicka pro nej na procisteni jeho mysleni. Nase zakony by se vyrovnali tem nejlepsim. Jestli ne, tak ti podepsani akteri by museli vratit penize z platu clena snemovny a byli by dany na pranyr. Treba na Vaclavske namesti u sochy sv. Vaclava!

Co tomu rikate pane Marku? Vase je budoucnost v teto zemi. Mam sice i vaznejsi system, jak to zlepsit, ale to snad az priste.

0 0
možnosti
Foto

my v tom máme holt dlouholetou tradici. Když si staří bolševici  něčím nevěděli rady, ale daleko spíš se báli o něčem rozhodnout, tak letěli za ještě staršími a senilnějšími bolševiky do Moskvy, aby to udělali za ně. Čas oponou trhnul, starých senilů v politice je už podstatně méně, ale předposranost v rozhodování zůstala a na radu se dnes létá do Brusele.

2 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik