Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J36a41n 40H61l30e75d81í58k

17. 10. 2013 21:59

chápu vás, je to dilema, volit znovu po 24 letech ty, kteří slíbují a neplní, znovu levici, která  zametala s lidem 45 let a zcela neúspěšně,---- s nástupem Gorbačova SSSR vyhlásil embargo na čs dovoz zastaralé techniky, takže rozkradení NEFUNKČNÍCH až polorozpadlých FABRIK  je další rudá perlička oblbování komunistů. A vládnout zemi, když v parlamentě vás nonstop vulgárně napadají ráthové a grebeníčci, kteří sprostě zneužívají svobody projevu, kterou 45 roků krvavě sami pronásledovali, to abyste měl kačení žaludek a neměl nervy. Hlavním nedostatkem voliče je NULOVÁ PAMĚŤ a nízké IQ

1 0
možnosti
DK

Problem vas Klausorianu je v tom, ze vase myslenky jsou naprosto nerealizovatelne...Nastesti to,ze vase sekta okupuje blogy a diskuze nijak neprispeje k nadejnemu vysledku ve volbach. Brojite proti Babisovi, ale v podstate by vas svet nevedl k nicemu jinemu nez vytvoreni mnoha takovych Babisu, na ktere by nikdo nijak nemohl, protoze stat by byl prakticky znicen. Vase myslenky nefunguji naprosto nikde ve svete (pokud jsem nekdy oslovil nekoho z vasi sekty, aby mi sdelil, kde tohle funguje, tak bud muj dotaz ignoroval nebo vyjmenoval zeme, ktere se vyznacuji jen tim, ze maji nizke dane, ale jinak jsou vasim anarchistickym myslenkam na hony vzdalene). Predstavy, ze vsechno vyresi neviditelna ruka trhu jsou usmevne a je jasne, ze by se situace zvrhla uplne stejne jako se zvrhl komunismus, ktery se vlastne ani nikdy nepodarilo uvest do praxe. Soukrome subjekty nikdy nemuzou suplovat stat a nadmira svobody (jakkoli zni tento termin absurdne) vzdy vedla spise k tomu, proti cemu jakoze bojujete - k bordelu.

1 1
možnosti
PS

P26e64t65r 83S13k40á66c69e30l

17. 10. 2013 21:38

Z těch ostatních stran by si měl autor povšimnout pokorných a slušných (bez afér aj. průšvihů) které se minim. 10 roků nabízejí voličům a pomalu ale jistě se jejich  cíle naplňují, i když nevládnou. Prostě od nich ostatní opisují. Tak proč jim nevěřit, těm pokorným a slušným?R^

0 1
možnosti
AK

Pane bloger, nemůžete jen  přemýšlet, ale také se podívat pořádně na program té které strany nebo hnut, popř. zajít na mítink atd.  Potom byste nemohl napsat, že hnutí Úsvit Tomia Okamury slibuje kdeco. Není to pravda. Okamura si přeje systémovou změnu a to přímou demokracii s referendem, odvolatelnost politiků, jejjich zodpovědnost atd. Rovněž program přímé demokracie má strana Svobodní a Piráti. Podle mého názoru je koho volit, ale ne podle médií, volebních průzkumů, ale podle nejlepšího svědomí.  Kdo si opravdu přeje změnu, tak ten ví koho volit a nevolit. [>-]Naše země je rozkradená, takže i když někdo slibuje, že pečení holubi budou lítat do h..y, není to možné. Na to prostě nemáme. Jsme příliš zadlužení a dluh se splácet musí.

1 0
možnosti
RV

SPOZ ??? Kdyby jste přemýšlel o Svobodných, tak by jsem to pochopil nebo jako OSVČ máte možnost volit Soukromnici.cz , vždyť je to stavovská strana, ale to už je risk propadnutí hlasu. Hnutí Ano má také dobrý program a hlavně nevěřím těm co stále či střídavě spoluvládnou 20let. Nepotřebuji odvolávat politiky, stačí mi je nevolit ve volbách.

0 0
možnosti
FS

Vůbec se Vám nedivím. Člověk natolik politicky naivní a primitivní by snad udělal nejlíp,

kdyby ve svém životě nevolil vůbec.

3 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik