Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

9. 12. 2011 7:29
mno tak ono se dá říct

Že to nepříjemné a složité dávno probíhá, firmy krachují a propouštějí,snižují se platy a státní dávky - ale současně ceny mnohých komodit (elektřiny, vody, plynu...) trvale stoupají...Bohužel, čím déle tahle krize trvá , tím víc se odčerpávají rezervy a základní zdroje a pak se může stát že ono ozdravění ekonomiky nemůže dlouhodobě nastat - ani ty zbylé očištěné a efektivní firmy nemají komu své výrobky prodat, pro tak velký počet nezaměstnaných není a nebude práce,státy při klesajících výběrech daní nemají na žádnou, ani sociální ani nějakou prorůstovou politiku, ale ani na udržení infrastruktur v zemi, bezpečnosti, justice, školství...

0 0
možnosti
P

philipe

9. 12. 2011 2:37
Milý autore...

nic proti Vaší osobě a Vaším názorům nemám ale radil bych Vám, přenechte tyto problémy těm, kterých se to bezprostředně týká. Češi a čeští "journalisti" tu nemají abslotně nic co pohledávat a jsou pro EU páté kolo u vozu. Berte věci tak jaké jsou, t.zn, dívejte se na to reálně a nevěřte, že na ¨rady¨ čs. ¨expertů¨ je v EU někdo zvědavý. Zkrachuje-li EU a Eurozona, stáhnou Němci, Holanďané, Franzouzi, Belgičani a jiné narody svůj kapitál zpět do vlastní země, aby zamezili resp. omezili nezaměstnanost na minimum a pak musíte koukat v té české kotlině, jak přežijete. Pokud jsem dobře informován, nepatří Čechům díky kriminálním machinacím soudruha Klause prakticky nic.

Nakonec i Temelín, doposavad čs. chlouba, i když neoprávněně, protože Temelín má největší poruchovost ze všech at.elektráren na světě, bude patřit Rusům, pochopil-li jsem závěr jednání mezi vaším hradním šaškem a Medvěděvem správně. Zdarn a sílu, budete ji potřebovat! Filip

0 0
možnosti

MarekSnobr

14. 12. 2011 4:33
Re: Milý autore...

Milý Filipe,

beru na vědomí, že jste dokonalý, světaznalý, že my ostatní Češi Vám nesaháme ani po paty chodidel, i když jste se zřejmě zde narodil a svoji dokonalost odvozuje maximálně z toho, že žijete v zahraničí (a pokud ne, pak tím spíše nechápu Vaši potřebu stůj co stůj si do Čechů kopnout).

Nicméně k EU ... budete se divit, ale problémy se nás ve Vámi opovrhované české kotlině týkají také. Ať už díky silnému hospodářskému napojení zejména na Německo, nebo aktuálně kvůli možnosti financování záchrany nesmyslného Eura a to 90 mld. KČ.

Nevím, proč sem pletete Temelín, ale budiž. Byl by toho času v Evropě jedinou jadernou elektrárnou ve výstavbě, proto se zájmu zahraničních firem vyrábějících patřičné technologie nelze divit. Mohu Vás ubezpečit, že Temelín zůstane český.

I Vám sílu, leč nepochybuji, že Vy byste ji mohl rozdávat jiným ve vědrech, [>-] Marek

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik