Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

31. 7. 2012 19:43
Jenže "blb, který někomu nedá práci jenom kvůli barvě pleti"

...k tomu "blbství" v dnešní době už většinou má patrně nějaké důvody, prověřené vlastní praxí. A krom toho nechápu, jak se může nějakej socinženýr s odpuštěním srát do toho, koho si ten či onen hodlá (ne)vybrat do týmu svých spolupracovníků.

0 0
možnosti
Z

Zdena-Danuše

31. 7. 2012 17:54
sociální dávky

Pokud budou dostávat všechny dostupné sociální dávky, které v součtu jsou vyšší než průměrný plat, tak by byli sami proti sobě, aby šli bouchat kačky za 15 tis. měsíčně. Většina z nich je obézní, takže mají dostatečnou výživu, zbyde i na cigárka, alkohol, pěkné oblečení a nájemné většinou dluží. Veškeré poplatky (TV, zdravotní, často i jízdné) je odpuštěno. Nač tedy pracovat, když je život na dávkách pohodlný?

0 0
možnosti
ML

M.L.

31. 7. 2012 17:52
Cikáni x Romové = reklama x zkušenost

Že by jádro věci bylo v tom, že Cikání chtějí pracovat, ale Romům se nechce?

1 0
možnosti
RM

rotny Manas

31. 7. 2012 17:31
Stejne vyhozene penize ze statniho rozpoctu

parazitum jako na kampan Neviditelni. Staci se projit nebo projet bronxem ve meste a vidite realitu. Rv

0 0
možnosti
AT

Antek

31. 7. 2012 16:49
Diskriminace,rasismus?

Jsem po druhé opraci páteře,na invalidní se nechytám-nemám tu správnou barvu pleti.S omezením které mi lékař napsal horkotěžko sháním práci,po správnosti bych neměl ani sedět na vrátnici.Ale naší milované menšině se invalidní píšou jako na běžícím pásu....

1 0
možnosti
G

Gotrong

31. 7. 2012 16:31
...

Proč pořád všichni mluví o rasismu? V ČR žádný není, nikomu nevadí žlutí, fialoví ani jiní. Vadí nám lidé co nechtějí makat, kradou, přepadávají, vraždí a nikdo je nepotrestá. To není rasismus, to je zdravý rozum a pud sebezáchovy. Nazývejme konečně věci pravými jmény, z toho co se u nás označuje za rasismus je pravým tak možná 1% a i to je podle mě vysoké číslo oproti realitě!!

4 0
možnosti
MD

+R/-W

31. 7. 2012 15:43
o nicem vypovidajici clanek, tudiz na nic

0 0
možnosti
P

pepikzhospody

31. 7. 2012 15:37
ta kampan su vyhodene peniaze

radsej by sa mali podobne organizacie snazit prevychovat tu neprizposobivu cast cikanov uz od utleho veku resp. nutit k vychove ich rodicov, teda viest k snahe skutocne studovat, hygiene, moralnym zasadam a podobne. Od toho sa potom odvija vsetko. Tym sa zmeni postoj tej verejnosti, ktorej vadi obraz vytvoreny samymi cikanmi na tuto mensinu. U rasistov a nackov to samozrejme nic nezmeni, ale to nezmeni ani tato hlupa kampan. Ti su ale v mensine.

0 0
možnosti
MF

Bungo

31. 7. 2012 15:17
Hloupý článek

Názory uveřejněné ve výše uvedeném článku jsou podle mne hloupé.

Neříkám naplno, že jste rasista, ale populista, který soudí bez znalosti věci určitě. Neznáte realitu. Máte nějaká seriózní data a statistiky, když píšete "většina nechce pracovat", "pracují jen výjimky", "drtivá menšina etnických čechů nedá práci jen kvůli barvě pleti". Ona ta problematika není čenobílá (jak výstižné přirovnání). Podle mne většina romů chce pracovat a vést lepší život. Pokud se ale na romy dívá společnost už a priori přes prsty, je zde problém. Češi jsou ohromně stereotypní, což lze vyčíst i z Vašeho článku. Máte na své názory právo, ale podle mne jsou nesmírně hloupé.

2 0
možnosti
DL

dominiczech

31. 7. 2012 15:22
Re: Hloupý článek

pod to se nelze nez podepsatR^

1 0
možnosti