Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takovéhle finanční poradce bychom měli házet ze skály. A nebo jim alespoň zakázat výkon činnosti.

18 milionů pro státní rozpočet je něco jako pár korun pro mě. Jestliže dám dvě koruny žebrákovi, neznamená to, že si koupím permici do fitka a běžecké boty abych si zlepšil zdraví. Tyhle řeči "kdyby těch 18 milionů stát dal, ..." jsou skutečně hloupé, protože kdyby je nedal Ukrajincům, rozpustil by je jinde a ani bychom to nezaznamenali. A nebo by se o těch 18 mega snížil sto miliardový roční státní deficit.

3 3
možnosti
JF

J34a72n 34F97r35o65l74í59k

7. 6. 2014 13:07

Škoda, že se mladý pán takto nerozhorlil, když nám tady socialisti naordinovali fotovoltaiku. 2,5 % celkové výroby v ČR nás bude stát 1000 miliard. Proti tomu je 18 milionů věnovaných občanům státu, kteří tady za pár šupů dřou na našich stavbách pod moji rozlišovací schopnost.

1 0
možnosti
VH

Taková drobná otázka: Je opravdu to pracoviště v Izraeli tak vynikající? Nebo tak jen dělají "pokusy", což pojišťovny nikde neplatí.  Obdobné je to například s léčbou kmenovými buňkami. Stále ve stadiu zkoušek, tedy neplaceno pojišťovnami.  Takže je otázkou kdo a proč sbírku vyvolal. Ale plakat se dá dobře.

  PS: Jetě velice ošklivá poznámka: může léčba člověka s totálně porušenou genovou výbavou dopadnout dobře (pokud neumíme komplet výbavu "opravit")???

1 0
možnosti
Foto

Nikdy nebude taková spravedlnost aby bylo dost peněz na všechny naše podobně nemocné. Dokonce ani když se nebude pomáhat jiným státům tak peněz nebude nikdy dost a to se stejně domnívám, že i kdyby se nyní založil nějaký  státní fond na lěčbu takto nemocných a zruší se pomoc pro ty Ukrajince tak se v něm těch 18.5 miliónů neukáže.  Spíše se to dá třeba na povodně nebo něčeho podobného protože nikdo by nemuse pomáhat ani nám.

1 0
možnosti
JB
EN

Nejsmutnější je, že program MEDEVAC byl původně určený pro děti postižené válkami apod. To bych pochopila, děti nemůžou za války a neměli by jimi trpět.

Tady v tomto případě byla překročená hranice, protože kdosi vlivný se angažoval....

http://www.mvcr.cz/clanek/program-medevac.aspx

2 0
možnosti
Foto

protože náši politici a potažmo i stát, ač se národa nikdo neptal, je na té samé straně barikády, co povstalci z Majdanu. Otázkou je, kdo jim poručil se na tu stranu postavit. To samé naše média. Kdo jim platí za uvádění překroucených informací. Prorusky orientovaní Východoukrajinci jsou ruské jednotky. Krym sice v referendu rozhodl o odtržení se od Ukrajiny, nám se však vnuceje představa médii, že Moskva anektovala Krym atd. Jinak pokud jde o ta děcka, je to neštěstí, ale myslím, že k životu to nebude, aspoň v té podobě, která se za život ještě dá pokládat. Příroda je krutá, ale díky její krutosti je většina lidstva schopná zdravého žití a i dožití se slušného věku.

2 1
možnosti
RS

Opravdu zpochybňujete že ruské jednotky obsadily Krym dříve než se jakékoliv referendum konalo? Můžete tento rozpor od oficiální verze nějak doložit? Copak asi svému okolí vnucujete Vy?

1 2
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik