Diskuse

Chameleon

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

bednarik62

20. 9. 2012 15:43
Jestli

Jan Fischer není nejlepším chameleonem v současnosti, všem slíbí všechno, bude-li zapotřebí, nechá se přeoperovat na dívku, přijmout jméno Déžo Czany, účastnit se obřízky nebo křtu u sv. Bartoloměje, Takový zjev tu ještě nebyl. A jestli to vyhraje, což je u švejků pravděpodobné,- pak bych si přál na pošt.známky jeho fotku z profilu.

0 0
možnosti
JPZP

Jarka Pavlíčková z Prahy

20. 9. 2012 15:05
Pane autore,

kdo z nás dnes není chameleon? Nedávno tu byl článek o přetvářce v zaměstnání, tam jsem uvedla, že každý v životě hraje svou roli ať už je to politik či zaměstnavatel.

0 0
možnosti

MarekSnobr

20. 9. 2012 15:36
Re: Pane autore,

Ano, pokud to budeme brát dle rolí, které život přináší, pak jistě máte pravdu. Já jsem se v článku snažil ale naznačit, že jeden politik je jednou poradcem ministra obrany, pak je ministrem financí a pak zase někde jinde. Nejdřív by vlezl do vlády i z komunistama, pak se tváří jako ultrakonzervativec. Nejdřív je lidovec, pak konzervativec v TOP09. Převlékání kabátů je to co kritizuji a co se mi nelíbí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik