Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alex hart

9. 7. 2012 17:54
No a co dál, doktoři?

Chápu, že některé projevy vůle obyčejných lidí vždy spolehlivě provokují alianci mocných k odvětě, ale už jen ta představa defenestrace našich kriminálníků chráněných poslaneckou imunitou a k tomu u některých jako bonus třeba ještě kupříkladu vidle  v p r d e l i,  je myslím pro mnoho našich spoluobčanů čím dál větším snem a potěšením.

.

Škoda jen, že defenestrace pak končívají třicetiletou válkou. Mám obavu, že naši nenažranci jsou už tak rozjetí, že je nezastaví nic jiného než právě to fyzické násilí, a právě pro tu rozjetost našich mafií mám obavu, že právě na to násilí nakonec dojde. Proto mám taky obavu, že se pak jako občan dožiju i následných represálií a že bude ještě hůře.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

9. 7. 2012 17:15
už se rozvedl a na ženu všechno převedl

aby se mu nemohlo nic sebrat

0 0
možnosti
JK

holkazhane

9. 7. 2012 16:09
Mám stejný názor jako vy.

0 0
možnosti
P

petrajana

9. 7. 2012 14:52
K tomu všemu by bylo zajímavé zjistit

proč generál Picek změnil stanovisko ohledně potřebnosti a kvality letadel !!;-D

1 0
možnosti

MarekSnobr

9. 7. 2012 15:09
Re: K tomu všemu by bylo zajímavé zjistit

Ano, také jsem chtěl poznamenat, že by bylo zajímavé se ho zeptat. Navíc už svoji funkci opustil, takže jeho kariéru by to už neohrozilo.

1 0
možnosti
PP

Petelda

9. 7. 2012 14:24
Co pro jistotu koupit jeste

Ponorky a nejakou tu letadlovou lod? Preci hrozi roztani ledovcu a co kdyz more pak budeme mit ? Naplni se i kasa ODS i TOP 09.

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

9. 7. 2012 13:39
To Vám došlo až teď?

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

9. 7. 2012 13:45
Re: To Vám došlo až teď?

Že Kalousek nebojuje za Parkanovou, ale hlavně za sebe a za Hávu s Bartákem? Vlastička plnila pouze poslušně svoji roličku, za pár drobných jako ministryně kryla levoty v řádech stamilionů až miliard, to je nabíledni. Question je, kde ty prachy končily, jestli pouze u soukr.osob a nebo se z toho hradily kampaně partajím, ve kterých bratr Kalousek působil (působí). Kalousek si je více než dobře vědom rizika, že pokud by se ti správní hoši do Vlastičky opřeli, tak by konečně začala opět dělat něco, co "fakt" uměla a umí, tedy "zpívat", a to pěkně do mikrofonu! Včera se k bratrovi Kalouskovi přidal i knížepán Sleeper ve smyslu, že není možné Vlastu vydat, jelikož se ničeho nedopustila - oni se bojí nechat takové rozhodnutí na PČR, SZ a hlavně soudu, oni si myslí, že jsou více než zákon a toto svoji lež cpou našemu národu jako pravdu! Lidé, otevřete oči a uvědomte si, jaké lidi volíte, když hlasujete pro TOP09!!!!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik