Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

Sobotkovi stačí ke štěstí jeho Dalík ,jistý právník Radek Pokorný ,který je nejen jeho spolužákem a současným blízkým spolupracovníkem, ale světe div se , zastupoval také pana Bakalu v době předání OKD do jeho kapsy a v současné době zastupuje ve sporu se státem firmu Eurovia ,jež tak krásně postavila dálnici v Ostravě.

Ale to je určitě jen náhoda , s tak krásným úsměvem to přece nemůže být zloděj ...

0 0
možnosti
AD

Když už tady rozvíjíte své fantazie, tak si alespoň ten článek přečtěte celý. Dozvěděl by jste se, že Sobotka chtěl zakázku odložit do nabytí účinnosti nového zákona o veř. zakázkách, který mimo jiné zrušil výběr uchazečů tzv. losovačkou.

1 0
možnosti

M77a17r68e43k 64Š98n10o31b79r

14. 1. 2014 23:56

Celý jsem si ten článek přečetl, nebojte. ;-) Chtěl bych věřit, že Sobotka chtěl, aby všechno bylo čisté. Ale přesto mám pochyby o jeho chování. Proč volal Rathovi a říkal ať tendr pozdrží nebo změní formu soutěže? Měl nějaké informace, že něco není v pořádku? Proč to nenahlásil? Navíc ta Rathova odpověď, že podle nového zákona se nevysoutěží nic, ta lze také vykládat různými způsoby.

Nepřijde Vám to minimálně divné?

3 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik