Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Věc není jenom o tom, že se lidé bojí totality. KSČM je nereformovanou KSČ, které je odpovědná za příšerná zvěrstva nad kterými nelze mávnout rukou, nelze jen říci (v případě KSČM vyvěsit na web), "pardon, už budeme hodní, jedeme dál". Tato strana reprezentuje ideologii nerespektující práva svobody jednotlivce, popírající demokracii, předpokládající vojenskou a dobyvačnou činnost atd. 

Umíte si představit, že by se za vlády novodobé KSČ slavil 17.listopad nebo že by se předávala ocenění těm, kdo bojovali proti komunismu? To je v podstatě výsměch celému našemu novodobému národu, je to potupa těch, co za svobodu bojovali. To je důvod, proč se třeba nacismus postavil mimo zákon a veřejně odsoudil.

Ano, máte pravdu, bojíme se sami sebe, bojíme se těch, kdo ignorují minulost a volí zlo. 

Je mi jasné, dnešní KSČ není jediná radikální a extrémistická strana, ale je tu otázka - měly by takové strany mít vůbec právo kandidovat? Demokracie nesmí sloužit těm, co ji užívají k potlačování svobody.

0 3
možnosti
JS

KSČM, i když rozhodně není ideální stranou, je asi nejdemokratičtější stranou v současné Poslanecké sněmovně. Komunističtí bossové, kteří zásluhou Václava Havla nikdy nebyli potrestáni, se po onom pochybném převratu přesunuli do jiných stran, zejména ODS. Navíc je KSČM jednou z mála stran, které odmítají Evropskou unii, která zde chce zavést režim daleko nesvobodnější než komunismus.

0 1
možnosti
JS

Přežili jsme vládu komunistů z ODS, přežijeme i vládu komunistů z KSČM!

5 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik