Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjirrezjir

25. 8. 2011 8:34
Vzhledem k tomu, že jeden čerstvě načnutý blogger

nebyl schopen otevřít diskusi, tak na tu jeho anketní otázku odpovím zde:" Myslíte, že je správné proti tyranii povstat i se zbraní v ruce a bojovat za demokracii?"  Není to správné tehdy, pokud jsou miliony ochotny jit do prvomájového průvodu organizovaného touto tyranií. Chce to čas, až se tyranie vyčerpá a zhroutí téměř sama. Což se nakonec i stalo.

0 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

24. 8. 2011 19:39
A jéje, další MBA

1 0
možnosti
JP

JaromírP.

24. 8. 2011 19:22
Souhlas a karma

I když Vás zde komunistobijci budou napadat, že jste komunista, přesto by mne zajímal obdobný případ, kdy v historii komunisté vyznamenali vysloveně loupežné vrahy..

0 0
možnosti
T

torstyn

24. 8. 2011 18:08
Protože jste tuto dobu nazažil

a všechny infrormace máte z doslechu a nebo z knih (nevím v kterém roce byly napsány),tak se velmi divím proč máte nutkání se k této věci vyjadřovat.Je to stejné jako by jste psal o partyzánech v tehdejším protektorátu Čechy a Morava.Pro někoho byli hrdinové pro jiné opilci,zloději a zbabělci,a přesto jejich vyznamenávání a oslavování nikdo nespochybňuje ani je neodsuzuje.Kde Vy jako člověk který nezažil tu dobu berete morální právo tyto lidi soudit a posuzovat jejich skutky. Pište jen o tématech které znáte z osobní zkušenosti a nesnažte se za každou cenu psát  na témata která zrovna letí vypadá to hloupě.

2 0
možnosti