Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID09

9. 7. 2012 21:09
Vyšetřování skončilo - zapomeňte

Pro mnohé strany by to byl nejlákavější výrok, protože všechny strany ví, že pokud by krysa začala opravdu mluvit, provalil by se skandál nad skandály - o tom jak politické strany a jejich příznivci rozkradli a dosud rozkrádají veškerá aktiva tohoto státu - a to je, jak jistě uznáte nepřípustné. Voličům se podstatně jednodušeji říká, že si aktiva projedli sami a politikové na tom nenesou žádnou vinu. !!;-)

0 0
možnosti

nakasi

6. 6. 2012 9:47
tak jeste jednou...

Ale tak nějak mi v jeho vyprávění chyběla odpověď na tu základní otázky

.... co těch 7 milionů v krabici od bot? Co těch dalších x milionů korun

skrytých pod podlahou?

- asi na to mrkni znova Marku. V jednu chvili si jiste vsimnes, ze z vina se zazrakem stali penize na volby. Ja ti verim ze jsi to jen prehlid a ze si ve skutecnosti ten projev videl, ale z toho co si napsal to poznat neni;)

0 0
možnosti

MarekSnobr

6. 6. 2012 13:23
Re: tak jeste jednou...

Ty peníze na volby, o kterých prý vůbec nejprve nevěděl a myslel si, že to je skutečně víno? Všiml jsem si té poznámky, ale netvrďte mi, že byste tomu na setinu vteřiny uvěřil. Když pominu, že tohle je blbost stejně jako jeho původní verze, tak právě tímhle tu svoji původní verzi o tom, že si myslel, že je v krabici, dokonale popřel a přiznal, že lhal. ;-)

0 0
možnosti

petrph

5. 6. 2012 16:01
no právě že

Připomeňme si, že policie ho nechytila při přebírání úplatku - policie ho chytila až když si nesl v krabici 7 milionů. což v žádném případě není trestné, a samo o sobě to nic neprokazuje...

0 0
možnosti

MarekSnobr

5. 6. 2012 16:19
Re: no právě že

Samo o sobě to trestné není. Ale pokud už má policie odposlechy a je na nich skutečně to, co bohužel uniklo do médií, pak je to minimálně hodně podezřelé, že.

2 0
možnosti

729

5. 6. 2012 16:01
Pan autor si zřejmě představuje,

že by mohlo dojít k situaci, kdy ministr vnitra Kubice, příjde na vládu a řekne: " Tak Sašo a Miroslave vemte sebou Drábka a šup, šup pojedete do Litoměřic." A těch 7 mega? Nechte to na soudu, milý mladý příteli.

0 0
možnosti

MarekSnobr

5. 6. 2012 16:18
Re: Pan autor si zřejmě představuje,

Já to právě na soudu nechám. Neřekl jsem přeci, že by být automaticky odsouzen. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik