Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti strážníci plnili jen svou povinnost: ochránili tě před dluhy (proto to přimhouřené oko) a pomohli ti od 500 Kč. ;-);-DR^

1 0
možnosti
Foto

Pavlo, to já ani trochu nezpochybňuji. :-) I zželelo se policii milých dítek, v jejich očích se bolest zračila. A tak ... ač byl jejich fotřík pěkný kvítek, jen pokuta mírná to spravila.

1 0
možnosti
Foto

Davide, tak to bylo drsný! Jitka Štanclová dnes psala o takovém svém originálním snu, tak je škoda, že ta Vaše příhoda není podobného zrna. Jenom jsem to četla a byla jsem zpocená i za Vás. :-)

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, Jitka je pirátka silnic bez papíru ;-D a já z té šlamastyky nakonec vybruslil celkem lacino. Díky moc za čtení a komentář. Dobrou noc a hodně štěstí, jak by řekl George Clooney.

0 0
možnosti
Foto

Davide, Davide, tak to sis teda užil nervák!;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jitko, nervák to byl, ale nejvíc mě trápilo, že Majky nestihne začátek turnaje. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Davide, jako slaměný vdovec to nemáš jednoduchý, to vycítila i policieR^ "Mejly" přišly na KOCOURA i na KOCOURA1. Zdravím tvou smečku!!

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Horste, POMOHLI mi si uvědomit, že jsem tvor chybující a OCHRÁNILI mě před bankrotem. :-) Posílám pozdravy celé tvé famílii.

1 0
možnosti
Foto

A co znamená oranžová? No, že asi padne červená, ne?:-):-):-) KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

Jaroslave, díky moc za čtení a komentář. Nejlepší příběhy píše sám život.

1 0
možnosti
  • Počet článků 182
  • Celková karma 16,97
  • Průměrná čtenost 649x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.