Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Krásná vánoční povídka R^

1 0
možnosti
Foto

Pavle, díky a pěkné vánočky svátky.

0 0
možnosti
IL

I46v11a74n69a 69L40a73n39c89e

25. 12. 2021 23:44

Můj druhý amer. manžel si také asi před deseti lety, když jsme se poznali, koupil vánoční dárek pro sebe. Teda: říkal, že je to pro mne. Když jsem vybalila lehounkou a kratounkou košilku na spaní, tak jsem myslela že mě trefí "šlak". Nevšiml si v čem spím? Dlouhé nohavice, triko a všechno nejlépe 100% bavlna, na nohách ponožky a kolem krku šálu... Musel to jít vyměnit, za něco praktičtějšího, od té doby mi dárky nekupuje. Tak si je kupuji sama a to celý rok;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Paní Ivano, ty lehounké, průsvitné košilky nejsou na spaní úplně praktické, ale zase ty bavlněné noční košile, čepice a šály žádného chlapa nerozpálí. ;-D Já mám na spaní trenýrky a tričko, ale jeden čas jsem do postele chodil s termo rukavicemi. To když jsem měl podruhé omrzliny na rukou.

2 0
možnosti
Foto

Pěkná, pěkná, pěkná povídka...:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Hezký, hezký, hezký komentář. Pavlo, díky.

1 0
možnosti
Foto

Moc hezké, Davide. Ale přemýšlím nad tou pointou, něco v ní je, ale nevím co. Nemám rád Indiana Jonese a nepamatuji si ho. Spodní prádlo boží, také jsem se poprvé ostýchal. Nákup CD, skvělá návaznost. Ale ta pointa, nevím. Je tam něco?

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Jardo, ta pointa je tentokrát prostá a jednoduchá. Adam si stěžoval, že by si tak blbý názvy CD stejně nezapamatoval, ale hned při první příležitosti se mu vybavily. Pěkné svátky přeji.

1 0
možnosti
Foto

Chlapce drahy, dekuji za obohaceni vecera! R^;-D At i u vas doma mate po nebo pred bohatou veceri!

2 0
možnosti
Foto

Horste, nepochybuji, že tvůj život je i tak bohatý. ;-D Teď mě napadlo, že se ten kocour mohl jmenovat Horst. :-) Užívejte si svátky.

0 0
možnosti
Foto

Právě teď a Jenom tak to pěkně podělal.;-D

2 0
možnosti
Foto

Kláro, děkuji. Ono to nebylo Jenom tak. ;-D Byly to pěkně vypečený Vánoce. Vám přeji klidné svátky bez stresů.

2 0
možnosti
Foto

J58a66n 77Š76i70k

25. 12. 2021 17:30

Děkuji za vánoční povídku, potěšila. Měl jsem taky jednu rozepsanou, ale letos mi nešla nějak od srdce. Ale od srdce mi šlo letošní přání k svátkům Tobě a přeji Ti ho, Davide, ještě jednou. Měj se fajn a hlavně vše ve zdraví

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Honzo, schovej si ji na příští rok, ono se to vytříbí. Krásné svátky i Tobě a celé rodině. Jo a prosím tě, nepoužívej v diskuzi cizí slova, který neznám. Myslím tím to zdraví. :-) Já když jsem se narodil, tak porodník říkal: maminko, máte chlapečka a je zdravej ... počkejte ... tak není.

2 0
možnosti
MV

vceradnesazitra, vsobotuvecervnedelirano, atd atd

to porad funguje!

2 0
možnosti
Foto

Marku, díky za čtení a komentář. Právě teď a Jenom tak je též autentické. Nejlepší story píše sám život.

1 0
možnosti
JL

to je blbý, to se bude líbit ;-)

2 0
možnosti
Foto

Pane Jirko, tak to teda nevím ... já jsem blbej a nikomu se nelíbím. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jituš, rádo se stalo. ;-D To spodní prádlo kupoval kdysi dávno můj táta ještě v prodejně Supraphon a ten jouda, co spálil ty perníčky a cukroví jsem byl já.

2 0
možnosti
  • Počet článků 182
  • Celková karma 16,98
  • Průměrná čtenost 649x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.