Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohunko, díky a pěkný víkend přeji.;-) Byť u nás leje jako z konve.

0 0
možnosti
Foto

J90a55n 91Š65i79k

27. 3. 2021 12:38

Už teď se těším na ptáka Ohniváka ;-D Měj se hezky

1 0
možnosti
Foto

Honzo, díky moc. Pták Ohnivák bude tou správnou odpovědí na obavy Pavly. ;-D Jinak abych předešel nepochopení: je odvozen od slova ohnivý. Aby si někdo nemyslel, že ohnívá.

0 0
možnosti
Foto

Monogamie je určitě fajn věc, ale nebude pro Čoudka moc monotónní? Na vztahových zápletkách je lákavé to, že autor nikdy neví, kam povedou... Třeba začne Čoudek místo ženského těla studovat tu teologii. Kdo ví?R^;-);-D

1 0
možnosti
Foto

Pavlo, neboj se nic. ;-) S Čoudkem ani monogamie nebude monotónní. I s jedním partnerem se dá zažít spoustu dobrodružství. On nikdy neměl ve svém okolí vzor funkčního vztahu a tak to bude trnitá cesta. A studium teologie vážně nehrozí. To byl konec náboženství v Čechách.

1 0
možnosti

Coudek, Červ a Snitily - dobrej gang. Peknej víkend preju

2 0
možnosti
Foto

Marku, do naší party ještě patří Čárlí, Marťan a Orca jako ženský element. Díky moc za čtení a komentář a pěkný víkend i Vám.

0 0
možnosti

Připojuji se k Horstovi - ano, to je talent jak hrom. Mám ráda realitu ne sci fi. A toto je život ve své "nahotě", nic navíc a nic míň. Fakt bezva čtení, Davide!

1 0
možnosti
Foto

Marie, mojí primární touhou je čtenáře pobavit a tak jsem rád, když sem tam udeřím hřebík na hlavičku. A ta "nahota" ať už tělesná či duševní k tomu patří.

1 0
možnosti
Foto

Davide, obdivuji tvůj psací talent. Ty kluku, přeji ti brzké knižní vydání!!R^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Horste, díky moc. Jestli mám na něco talent, tak na vymýšlení bejkáren. Pěkný víkend tobě i rodině.

0 0
možnosti
  • Počet článků 181
  • Celková karma 16,76
  • Průměrná čtenost 652x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.