Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak nestíhám číst, takže jsem si ani nevšimla, že jsi byl v zaujálech. Bravo!

Pardon, trochu jsem se ztratila ve jménech: kdo byl Arnošt? A kdo vlastně nakonec zemřel? Já jsem asi trochu šťoural, momentálně se snažím opravovat slohovky studentů, takže mám určitou profesní deformaci.;-)

R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Pavlo, úplně mi zatrnulo jakej Arnošt? Ten má být "hrdinou" jiné doposud nepublikované povídky. V tomto případě je to jen jeden z bývalých kolegů Vrány (Havranpírka). Tím kdo našel smrt ve své Škodovce byl Čoudkuv "adoptivní otec." Doporučuji později přečíst v klidu ještě jednou. ;-D Učitelskou profesní deformaci plně chápu. Oba moji švagři učí, já jedinej jsem normální. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Bohunko, díky Čoudek bude rád, :-) že zaujal.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, moc díky za přečtení.

1 0
možnosti
Foto

Jitko, díky za čtení a komentář. Pěkný víkend přeji.

0 0
možnosti
Foto

Davide, přeji Ti dlouhá léta bez nutnosti užívání podpůrných elementů;-DR^a bez nutností platit alimenty...

1 0
možnosti
Foto

Horste, díky moc. Donedávna jsem říkal, že to je jediný můj funkční orgán. Ale už to neplatí. Letos doktoři zjistili, že mám taky dobrý srdce. Což je znepokojující. Můj děda měl srdeční vadu. Má ji i můj otec a oba synové, jen mě, který jako Hašek chytne všechno, to minulo. 8-o A s alíkama mě nestraš ... já jsem chudej tlačiar.

0 0
možnosti

No jo, chlapi v hospodě. Klasika:-))) Řeší světově důležité věci, a vymýšlí ptákoviny.

Dobře jsi to vypodobnil:-))

1 0
možnosti
Foto

Marie, přece bys nám nevzala jednu z mála radostí? :-P Všechny ty historky mají reálný základ, já jen jen poskládal jak puzzle.

1 0
možnosti
Foto

Bohunko, díky, jsem rád, že jsi se vrátila z té dovolené na Venuši. ;-)

0 0
možnosti
Foto

J48a47n 93Š68i10k

18. 12. 2020 17:44

Mám nejradši hnědé lentilky, ale modrými taky nepohrdnu. No a když shrnu Tvůj článek: Lechtivá zábava s tvrdým jazykem a smutným i drsným koncem zároveň. Zvláštní to kombinace. Přeji krásný večer Davide

1 0
možnosti
Foto

Honzo, díky moc. Nějak se mi s těmi smutnými konci roztrhl pytel. Ale má to pokračování (Kterak Čoudek vytřel zrak pochybovačům a Červ přitom oslepl) a to už bude jen drsné a veselé. Pěkný večer.

0 0
možnosti
  • Počet článků 181
  • Celková karma 16,76
  • Průměrná čtenost 652x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.