Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J63a20n 36Š66i38k

18. 11. 2022 9:25

Prášky s alkoholem jsou super, ale jestli mohu doporučit nikdy, opravdu nikdy nezkoušejte marihuanu s dvanácti stupňovým pivem. I když pár statečných jedinců to asi zvládne ;-D Díky za zábavu Davide a přeji hezký den

1 0
možnosti
Foto

Tahle kombinace vede při dlouhodobějším užívání ke zblbnutí.:-P

1 0
možnosti
Foto

Viléme, i Vám velké díky za čtení a pozdravujte Hynka s Jarmilou. ;-) Pohodový den přeji.

0 0
možnosti
Foto

R^O tom, co se stane, když 1. si dáš Stilnox a nepůjdeš do postele, 2. zapiješ Stilnox panákem, se ve škole i na kolejích vyprávěly hotové legendy.;-)

1 0
možnosti
Foto

Klárko, to jsem rád, že jsem v tom nejel sám. Takové stavy a halucinace jsem nikdy předtím, ani potom nezažil. Skončil jsem s tím v momentě, kdy jsem si ty prášky popletl s jinými a totálně mě to vyřadilo z provozu. Díky moc za čtení a přeji klidné spaní.

1 0
možnosti
Foto

Davide, to tu ještě scházeloR^ Na spaní si oblékni teplé ponožky nebo si dej k nohám onu gumovou věc s horkou vodou, uvidíš určitě zlepšení, to ti přeji!!

1 0
možnosti
Foto

Horste, díky, ale na teplé fusekle mě neužije a ona gumová věc se nedává na nohu. ;-D Teda pokud nejsi nadprůměrně obdařen a nemáš přezdívku trojnožka.

0 0
možnosti
Foto

Hezké. Taková trochu léčba šokem. ;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Alice, moc Vám děkuji. Na léčby šokem já jsem expert. Teda ... já jsem spíš expert na šoky. Kdyby žena úžasem neoněměla, tak by mohla vyprávět. Pohodový den přeji.

2 0
možnosti
Foto

Aneb chceš-li nabídku kvalitního sexu, nezůstane jenom u B-komplexu.;-D Ale bacha, s práškama se to nemá přeháňět.

R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Pavlo, ono to samozřejmě bylo mnohem horší, ale lehce sem to zjemnil. S mými sebedestrukčními sklony je každá závislost nebezpečná. Ale po dětech už jsem přeci jen dostal trochu rozum. Užij si volno.

1 0
možnosti
Foto

Irčo, díky, tvůj úsměv je mi odměnou. Vím, že v povídce bylo málo hřbitovů, ale o to víc si cením, že jsi si ji přečetla.

1 0
možnosti
IL

I59v30a95n24a 72L85a22n38c95e

17. 11. 2022 13:03

Stavy, které popisujete po požití prášku a alkoholu, tak to je horor.:-( Po první zkušenosti, bych si už druhý prášek nikdy nevzala.

Před několika lety mi u zubaře nutili tzv. laughing gas;-D, oni si snad mysleli, že mi opravdu bude do smíchu.;-D Jednou jsem se nadechla, místnost se se mnou zatočila a maska musela pryč:-(. Započítali si však, jako kdyby mě nadopovali celým kanystrem.

2 0
možnosti
Foto

Paní Ivano, já si tím dopomáhal k spánku (s nespavostí bojuji dlouhodobě) a ty stavy byly v daný okamžik příjemné. Zpětně si samozřejmě uvědomuji, že to nebyla sranda. Díky za čtení.

2 0
možnosti
Foto

Většinou mívá ten dole svou hlavu.;-D

2 0
možnosti
Foto

;-D Ten můj dole si žije svým vlastním životem. A občas se do přízemního trenkového apartmánu 1+2 nastěhuje i rozum.

1 0
možnosti
  • Počet článků 183
  • Celková karma 15,96
  • Průměrná čtenost 645x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.