Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paráda! Pozdě, ale přece, však víš jak to mám s PCR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko, díky. PC je pondělní country, poslintaný celaskon nebo porouchaný computer?

1 0
možnosti
Foto

Davide to je úžasná reportáž. V jeho věku jsem měl také fyzičku, ale tohle? A Pardubice? Líheň? Když jsem ráno viděl, že je to tak dlouhé, nechal jsem to, až budu úplně v klidu a rozhodně nelituji, to je psané srdcem. R^

2 0
možnosti
Foto

Jardo, díky moc. Někdy je třeba svá přání správně formulovat. Loni jsme se po tréninku hokejbalu bavili s Majkym o tom, zda by šel kvůli posunu a zlepšení hrát do jiného družstva? (U nás je málo dětí a neobsadíme vyšší věkové kategorie). Odpověděl, že třeba Pardubice by zvážil. Druhý den se ozvali, ale ty hokejové. Teď má možnost s nimi trénovat a to ho posouvá. A letos přišla i ta nabídka na hostování v hokejbale (s o tři roky staršími z Letohradu).

1 0
možnosti
JZ

J68a59n 52Z91i73e89g52l61e13r

15. 10. 2022 13:50

Zasloužená karma za nádherný blog. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji a přeji pohodový víkend.

1 0
možnosti
Foto

J87a68n 32P50r25a30ž89á42k

15. 10. 2022 12:36

R^Davide, můžeš být na své synátory opravdu hrd a pyšen. :-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo, proces výchovy ještě neskončil. ;-D A snad to bude platit i obráceně. Musím říct, že jsem se od nich (a díky nim) i mnohé naučil.

2 0
možnosti
Foto

Je to nádherné, je vidieť ako tie deti máte rád.Pohyb je to najlepšie.

2 0
možnosti
Foto

Janka, děkuji. Kdyby nesportovali, měl bych spoustu volného času, ale ten já "obětuji" rád.

2 0
možnosti
Foto

Jsou to borci, Davide.R^

Ale jednou asi se budou muset rozhodnout, který z těch dvou sportů opustí, ne? Dělat naplno hokejbal i lední hokej nebude možné.:-)

Tak už se těším, že je jednou uvidím hrát v ELH za dospělé Dynamo.;-)

3 0
možnosti
Foto

Šárko, ta univerzálnost je trošku na škodu, ale nechci jim nic zakazovat. Majky se loni na kempu talentované mládeže dostal do kabiny A týmu Dynama a posadil se na místo Dominika Frodla. Mít tam svoji jmenovku by mu asi nevadilo. ;-)

2 0
možnosti
Foto

J20a28n 53Š76i46k

15. 10. 2022 8:44

Jednou, za dlouhý čas, až budou o hodně starší, si Tvoji kluci tento blog přečtou a budou na sebe hrdí, stejně jako jsi ty na ně dnes. Měj se, Davide a krásnou sobotu

3 0
možnosti
Foto

Honzo, doufám, že máš pravdu. ;-) Přeji pohodový víkend.

1 0
možnosti
Foto

Mít takové kluky jako táta, můžeš mít hlavu v oblacíchR^ Majky je nezmar a obojetník. Myslím, že časem překoná JágraR^ i HaškaR^.

3 0
možnosti
Foto

Zdravím Horste, právě že moc v oblacích ne. ;-D Dáda má sport jako koníček bez ambicí. Víc ho baví fotografování. U Majkyho rozhodne puberta a samozřejmě nesmí přijít zranění. Ale hlavně ho to musí bavit. Jágr s Haškem jsou nepřekonatelní.

2 0
možnosti
Foto

Hejbat se se úplně nejvíc v pořádku:-)

2 0
možnosti
Foto

Jaromíre, přesně tak. Do života jim to něco dá. Mají pohyb, nějaký ten režim a hlavně zjistili, že bez práce (tréninku) nejsou koláče (vítězství). A našli zde podobně smýšlející kamarády a kamarádky. Pohodový víkend přeji, byť voda z nebe padá a na motorku to nevypadá.

2 0
možnosti
  • Počet článků 181
  • Celková karma 16,76
  • Průměrná čtenost 652x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.