Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nezávidím Vám, škola specifika - žactvo, citlivá komodita, vztahy s rodiči - vějíř obrovský, od finty po skutečnost zranění. Nějaké mechanismy zřejmě máte ... Ze skutečného pracoviště - řidiči DP. Ohlášení Úrazu, je Noční můrou každého THP ! Neuvěřitelně, složitý proces ! Od přiblble skřípnutých prstů v okýnku busu - po pád pochůzího po odstravné ploše ! Kroky = Šetřit, IHNED dechová zkouška, přivolat zástupce Odborů, vyřadit z linky - (musí jet někdo jiný), zápis do Knihy úrazů, přivolat zástupce ředitelství - Ústředního dispečinku. Zkoumání místa, certifikace bot - podrážky - průzkum hrany okna ! To vše, jako předpříprava pro možné jednání s Pojišťovnou, (v okamžiku uznání pracovního úrazu) - Náhrady mzdy. Nevím, kdo je na tom lépe - hůře ? Udělala jste u žáka, břichobolavého Dechovou zkoušku ? K tomu nutný přístroj Dräger, vyšší kvality - jako u PČR ! A co žák a jeho návykové látky , neměl je v dechu ? Podrážka papučí ? ... Všechno je třeba zjistit ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Proč jsme neměli ve škole takhle krásné učitelky..:-(:-(;-)

0 0
možnosti
JK

Jestli je to pravda, pak jsme ztratili právo hudrat, že z dětí vyrůstají nemrcouchové.

0 0
možnosti
Foto

S břichem? Asi bych neskončil jen u toho hlášení, to může být velký malér s nebezpečím z prodlení. Když to bude skutečný problém a vy to ani nezaznamenáte, škola a vy to u soudu pěkně slíznete.

A tady si přečtete hromadu rozhořčených příspěvků o tom, jak ti učitelé mají krátkou pracovní dobu a prázdniny a přitom na děti z vysoka...

3 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 14,84
  • Průměrná čtenost 1259x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik