Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Prosím....už nic nepište.Připadáte mi jak blbka která má sestře na gyndě říct datum poslední ms a " jeeeee tak to fakt nevím"....když jdu na preven.kontrolu tak je velká pravděpodobnost že budou chtít moč.Kdyby tam sestře přišlo za den 10 podobných chytraček tak nedělá nic jinýho.Za blbost se platí

0 0
možnosti
Foto

Pani Kušnierová, Vy už nič nepíšte, chodíte sem na diskusie len prudiť a vybíjať si agresivitu. Ste neskutočne negatívny človek, ale ja Vás vlastne ľutujem - byť s niekým takýmto 24 hodín denne asi nie je žiadna slasť... Mimochodom, koľko blogov ste napísali Vy, keď sa ut tam vehementne rozkrikujete pod každým blogom tejto slečny? Můžete sem vložiť odka a nejaké Vaše svieže dielko, nech sa máme možnosť pokochať?

0 0
možnosti
TN

Krásná ukázka toho, já jsem neschopná, ale špatní jsou ti druzí. Ti přece musí vytvořit takové podmínky, které vyhovují mně. Krásná ukázka arogance.

1 0
možnosti
AK

Vtipný článek - pobavil mě. :-) Jen přechodník "rudnouc" je ženský. Jeho mužský tvar zní "rudna".

0 0
možnosti

J20a66n 47Š76e30s53t16á77k

15. 11. 2020 13:49

Před natáčením první scény filmu Gigantové s Elizabeth Taylor se James Dean vymočil před celým štábem do trávy. Naštvanej režisér k němu přišel a ptal se, jestli měl těch průšvihů ještě málo. Načež James odvětil: Byl jsem tak rozklepanej, že mám natáčet s Liz, tak jsem usoudil, že když se dokážu tady vymočit, zvládnu i to natáčení.

0 0
možnosti
Foto

Aspoň je v čekárně legrace. ;-)

I když, pravda, pro hlavního účastníka to moc legrace není! ;-D

0 0
možnosti
Foto

To je o přístupu. Když někoho potkáte se šampuskou v ruce, můžete stydlivě sklopit zrak nebo naopak lišácky mrknout a radostně zvolat "Na zdraví!".... každého volba...

1 0
možnosti
Foto

Kdybyste tu ranní moč nezapomněla, nemusela čůrat do šampusky ;-)

1 0
možnosti
Foto

Z 10 případů 9x zapomenu ranní moč, ale nedělám z toho vědu.;-D

1 0
možnosti

Buďte ráda, že po vás nechtěli Haemoccult test.:-)

1 0
možnosti
AL

Často je to bohužel právě ta poslední míle, kvůli které prohrává naše poměrně kvalitní zdravotnictví v souboji s šarlatány a podvodníky. V čekárně alternativního medicinmana toto rozhodně nezažijete, ale to je asi tak to poslední pozitivní, co vás čeká. Pak se dozvíte, že máte ucpané čakry a přepólovaný virál a nakonec už jen platíte.

2 0
možnosti
JD

:-) JJ .. u dorostové lékařky .. když jsem takhle balancoval po vrch načůranou šampusku šouravým krokem oči upřené na hladinu, tak sestra vyskočila, nádobu mi sebrala, většinu obsahu vylila do umyvadla se slovy že opravdu potřebuje ranní moč, ale určitě ne všechnu, jsem už nikdy nezapomněl :-)

0 0
možnosti

J49a39n 59Š57e24s43t46á27k

15. 11. 2020 13:51

No jo, ale jestli jste to pak praktikoval podobně u testu spermií...

0 0
možnosti
Foto

Se zájmem přečteno. Jen bych podotkl, že když toto absolvujete "po stopadesáté", máte za sebou urologickou operaci se vším, co k tomu patří, tak stud je to poslední, co v těchto prostorách řešíte. Člověk si zvykne ... (však víte).

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 20,38
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik