Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jindri

19. 5. 2011 14:07
zepter

Mam stejnou zkusenost jako Vy. Obchodni praktiky Zeptru se mi nelibily a i proto jsem odesla, i kdyz jsem si neco vydelala, ale bylo to nesmirne psychycky narocne, podotykam vsak, ze lampu jsem si osobne vyzkousela nekolikrat a nejen na sobe, nekolika lidem a i detem, jsem objevila skryte nemoci, ktere se projevily pote. Lampa skvela na bolesti a dalsi neduhy. Jen ji umet pouzivat a hlavne se dostat do rukou k nekomu, kdo tomu OPRAVDU rozumi. Je jen skoda, ze ta lampa je tak draha, nestihla jsem si ji bohuzel poridit, ale i kdyz je Bioptron tak drahy, vydrzi nekolik let, i desitky, samozrejme pokud se o ni budete starat a jednou za cas ji nechate zkontrolovat.. Bioptron najdete i v nemocnicich, treba v Neratovicich. Takze muj nazor? Zepter jako zamestnani ROZHODNE ne, ale Bioptron domu urcite ano.

0 0
možnosti
JD

pedr64

19. 5. 2011 7:27
u nás v regionálním tisku

se jiné nabídky zaměstnání vůbec nevyskytují. A že to je inzerováno jako "práce v kanceláři"? Z jednoduchého důvodu, na prodej v prostorách firmy se vztahují jiné(pro prodejce výhodnější) podmínky, než když zboží nabízíte na ulici nebo na netu. Takže klienta odchytíte na ulici a dopravíte do kanceláře, kde pak následuje tradiční vymývání mozku a prodej předražených šmejdů.

0 0
možnosti
MP

sem tam

19. 5. 2011 5:15
Plat

Doporučuji požadovat vyšší plat, určitě nad hranicí minimální mzdy. Jinak Vám nikdo seriózní místo nenabídne.

0 0
možnosti
C

carolusI

19. 5. 2011 1:36
To jste vůbec netušila

do čeho lezete? Takové praktiky tu různé pochybné firmy provozují léta a bohužel stále nachází naivky, které jim sednou na lep. Nejlepšími zákazníky takových firem jsou opuštění důchodci, kterým už hlava občas vynechává a nechají se umluvit k podpisu smlouvy, která je přípraví o důchod za několik měsíců. Nic jiného než hyenismus to není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 1249x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik