Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za brilantní popis situace z druhé strany. Spolu s tou žákovskou by si měli kompetentní lidé uvědomit, "o čem" také distanční výuka je, jaká úskalí obsahuje a vyvodit z toho odpovídající závěry. Pandemie trvá příliš dlouho na to, aby(chom) se všichni tvářili, že je situace ve vzdělávacím procesu stejná jako před březnem 2020. (Nejde mi o verbální stanoviska, ale o reálné zhodnocení věci, aby se nestalo to, co je zmíněno v jednom příspěvku níže. Ne ve všech rodinách jsou pro on-line výuku ideální podmínky; místních negativních faktorů ovlivňujících distanční výuku je celá řada. Jeden příklad za všechny: 5minutový test - šibeniční termín - v kombinaci s dočasným výpadkem internetu. Jak máte dokázat, že připojení nevypadlo? Atd., atd.)

0 0
možnosti
KT

Moje vnučka dostala pětku, protože skutečně měla nějakou technickou závadu. Když jsem se pohoršovala, řekla mi dcera, že mluvila s učitelkou a že takto různě děti skutečně podvádějí. Je to asi na nervy.

Jinak škoda, že nejste herečka, pokud fotka nelže mohla jste Boženu Němcovou hrát vy.:-)

0 0
možnosti
ML

Nezávidím, věřím. Moje manželka studuje distanční formou VŠ. Dospělí lidé. Stejně se první, minimálně, půl hodiny řeší komu co nefunguje, a když se to vyřeší, tak se na to samé zeptá dalších deset lidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 21,86
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik