Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro všechno v životě je třeba dozrát. I pro úspěch. Kdo zažije úspěch dříve než pro něj dozrál, zpravidla nekončí dobře. Semele ho to. Na vás úspěch určitě čeká, když ne v malování, tak jistě ve psaní a nebo v jiné oblasti. Máte tam namířeno. Těšte se na něj a bavte se cestou k němu. Co se týká závisti. Každý jsme jedinečný, tedy jiný, jinak nastavený. To, co vytvoříme, tedy přitahuje jinou cílovou než to, co vytvoří někdo jiný. Není tedy třeba závidět. Nekonkurujeme si. To se nám jen snaží namluvit rozum. Závistí ubližujeme hlavně sami sobě, protože si tím v sobě ty tvůrčí energie blokujeme. Vy na to ale jdete hodně dobře, nebojím se o vás a moc vám fandím.

0 0
možnosti
IL

Nikdy jsem se s vámi nepotkala a také nevím, jestli to, co píšete, je opravdu o vás. Ale jste talentovaná, mladá a krásná a v životě vždycky bude existovat někdo, kdo bude chytřejší, nadanější, bude mít větší prsa, bude vyšší, bude mladší, bude mít víc peněz, atd., tak jako existují lidé, kteří jsou staří, nemají prsa ani talent, nemají peníze a žijí na ulici, protože se jim život nějakým způsobem vymkl z rukou...

Závidím cestám, že mohou vést

závidím stromům okolo cest

závidím loukám srpnový žár

závidím horám potoků pár

závidím houslím stříbrný hlas

závidím mořím prostor a čas...

A o tom to je, radovat se z toho, co máme

3 0
možnosti
Foto

Jste mladší, štíhlejší, než já a přesto vám karmu dám a blog pochválím, protože je stopro lepší, než ten můj. A jelikož já nenapsala žádný, můžu se tu užírat, že píšete lépe, ale mně to fakt vůbec nevadí!:-)))

2 0
možnosti

Děkuji moc a tedy zrovna s ohledem na Váš komentář bych řekla, že píšete dobře, i když zřejmě nepíšete

1 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 11,30
  • Průměrná čtenost 1255x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik