Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemají úmysl ublížit. Ony jen některé nedokážou jiná témata ze sebe vydolovat. Tak řeší to, v čem se cítí silné v kramflecích.:-)

0 0
možnosti

Tak ono je asi nejlepší se vyhnout jakékoli komunikaci s Vámi, protože Vám nejspíš vadí úplně všechno:-/

0 0
možnosti

Přesně to mě napadlo :-)

0 0
možnosti

K článku: těhulky bývají vztahovačné, to přejde.

K vám: užívejte si a těšte se.V:-)

3 0
možnosti

To budou asi ti hormoni.:-)

4 0
možnosti
Foto

Za mě R^. A k bodu pět. Vždycky jsem obdivoval - a v duchu si říkal, kde na to berou čas - mladé maminky s kočárky, které byly perfektně upravené a ukázkově oblečené. Jedna báseň, radost pohledět. Požitek pro oko muže kráčejícího po chodníku náhodně okolo. Pravda, ty ostatní jsem raději "neviděl", proč taky.

0 0
možnosti
Foto

J39a10n 45Š68i33k

3. 2. 2022 7:04

Píšete, že většinou slyšíte věci, které se Vám nelíbí od žen, co už děti mají. Tak si za pět let tento článek přečtěte a položte si otázku, zda jste jiná :-) Víte ony to říkají hlavně z toho důvodu, že jde pro ně o vzpomínky na dobu, která pro ně byla důležitá. Narození dítěte je předěl v životě, ať člověk chce nebo ne, nic nebude jako dříve. Myslim, že to moc řešíte. Čo kdo řekl, jak řekl a proč řekl. Vykašlete se na ostatní a soustřeďte se jen na sebe a děťátko a partnera, a je to. Hezký den

0 0
možnosti

J41a60n 95M28a28r42e59k

3. 2. 2022 6:14

V perexu vašeho blogu čtu: 'Kdyby se na světě staral každý sám o sebe, to by bylo na světě krásně' Tak milá dámo, to snad nemyslíte vážně. Máme se starat jeden o druhého, proto jsme společenstvé LIDÍ. Až sebou jednou na náledí říznede a nebudete moci vstát, tuším, že takový názor už nebudete zastávat abudete ráda, že se někdo o vás postará, abyste se mohla zvednout. Mějte hezký den

6 0
možnosti

Pravděpodobně myslela ty "okamžiky", kdy chce být sama :-) .

Ne každý dokáže být sám v davu a nereagovat (nevnímat) na rady nebo poznámky . To chce tréning a vypadá to neuctivě ;-) .

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 20,38
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik