Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

halohalo

24. 3. 2008 4:20
Tibeťané co ještě chcete?

Budete mít kofolu a hamburgry. A nepřekonatelnou americkou kulturu. Nechte ze sebe udělat onuce. Vyděláte na tom.

0 0
možnosti
TB

Tomáš Bobek

23. 3. 2008 21:00
Tak nevím

Tibeťan o Bohu prostě meditovat nebude a nebude, ledaže by přijal křesťanství. Sazku arénu už nemáme, teď už se to jmenuje O2 aréna. Vidíte, my ji přejmenovali. To ani nevíte.

Jasně, jsou to jenom drobnosti. Tak co je důležité? Na Tibet už prdíme 49 let, od poslední vzpoury, nejenom teď. A nejenom čeští Pepíci, ti hrají až devadesáté deváté housle. Celý svět kašle na Tibet. A tu olympiádu jsme všichni po celém světě přiklepli Číňanům jen kvůli prachům, protože ty na rodíl od povětří v Pekingu nesmrdí, že ano. Alepoň si to myslíme.

A to je důležité. Ne síťované triko, trenýrky, lahváč a "hele mámo, už jdou naši"...

0 0
možnosti
E

EWCZ+

23. 3. 2008 19:06
Hruza.

A jeste jim tam ty cinske bestie postavily vlakovou trat, ktera je technicky unikat! Ubozi Tibetane.;-D

0 0
možnosti
W

wiki5

23. 3. 2008 21:39
Re: Hruza.

muzete nam spis vysvetlit co ma co unikatni trat delat se svobodou? ze nevite? aha, to sjem si myslel.

0 0
možnosti
ZK

SID09

23. 3. 2008 16:25
To je stejné jako SNP.

K tomu Tibetu dodám, že je to podobné jako s SNP.  Husák v bratislavké vinárně prohlašoval, že povstání se připravuje v Bratislavě v kruhu jeho kavárenských teoretiků a najednou se ozval někdo z Banské Bystrice ( po tom co se parta důstojníků ožrala při návratu německé vojenské mise z Rumuska ) a povstání bylo na světě !  Dalaljáma, který byl dodnes mluvčím svého národa,  říká - takto ne ! Tak čemu mám věřit  ?  Svobodu Baskitsku, Severnímu Irsku, Valonsku........!

0 0
možnosti
FS

Fanuel

23. 3. 2008 17:55
Re: To je stejné jako SNP.

Zdravím, svobodu všem co nemají vlastní stát aby z pohledu mezinárodního práva,došlo k sebeurčení národa na samostatnost a nezávislost.To má ovšem hodně pojmů a výkladů.Ty je potřeba sjednotit ,pojmenovat a ne hned dělat revoluci.Ty státy co mají již např. muslimské arabské státy svoje státní útvary tak je diskutabilní již nový státní útvar zakládat. To by se mohlo v jednotlivých hranicích příslušných státu,krutě nevyplatit.Tu to daň by zaplatili nepokojem, a nenávistí a ta zase plodí nenávist.Stanek (Fanuel)

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

23. 3. 2008 16:13
Výstižné

:-)R^

0 0
možnosti