Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Aaron71

25. 6. 2008 17:18
Radši si dám masíčko než herbalife

Ale pokud Vám ty svinstva po kterých přichází muka hladu, tak Vám přeji dobrou chuť.

0 0
možnosti
TS

boudicca

25. 6. 2008 13:13
Nechápu, co Vám vadí

Přečetla jste článek, se kterým nesouhlasíte, a hned Vám vadí cena časopisu, to, že dostanete druhý zdarma a spousta reklam. Nemluvě o tom, že mě zeleninový špíz nepřijde nijak hladové jídlo.

0 0
možnosti

Veronica

25. 6. 2008 17:07
Re: Nechápu, co Vám vadí

Cenu časopisu jsem zmínila jen jaksi mimochodem. Jsou, pravda, i dražší... Spousta reklam mně vadí. Druhý časopis, o který nemám zájem a je zatavený v igelitu s tím, o který mám zájem, mně taky trochu vadí.

Co mně ale vadí především, jsou špatné, ale dobře prodané, jídelníčky.

Jana Šmýdová

0 0
možnosti
J

Johan4

25. 6. 2008 12:33
Malá rada

Pokud je příjem větší než výdej - tloustnete.

Pokud je příjem menší než výdej - hubnete.

Jinak všechny zaručené diety, jídelníčky atd. jsou jen způsoby jak z jednodušších lidí (nejen čtenářek ženských časopisů) tahat peníze.

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

25. 6. 2008 12:54
Re: Malá rada

to je pravda, ale taky zalezi jaky ma kdo metabolismus.. nekdo ho ma rychly a potom muze snist nadbytek potravin jak chce, ale telo to stejne spali, a nekdo ho ma pomaly a telo naopak uklada.. to maj casto zensky... sacharidy se premeni na tuky a ulozi se hezky na prdylce, boky, bricho... jojo ;-D a zenska ma na vyber bud bobtnat jako bublanina nebo jist jenom jedno jabko denne.. no nezavidim jim to

0 0
možnosti
SB

behunka

25. 6. 2008 12:25
Všechny

diety, resp. autoři diet předpokládají / asi/  že konzumenti diet nechodí do práce.  Jak jinak si vysvětlit doporučovaná jídla k obědu? Rolky z platýze se sýrem tofu ( mám před sebou staré vydání Super článek něco jako štíhlá, ale ne hladová) - čerstvé možná, den staré v práci ohřívané fuj:-©. Ale při některých ( většině) doporučovaných diet nemáte na hlad čas. Celé dopoledne chystáte oběd svačinu popř večeři a celé odpoledne lítáte po okolních marketech a sháníte potřebné ingredience.

0 0
možnosti
HT

Hanouš

25. 6. 2008 12:13
:-)

No jediný problém těchto "ženských" (rozuměj slepičích) časopisů je ten, že jsou od první stránky do poslední vymyšlené. Různé diety, "zaručené" rady, tipy a triky jak být "in", žebříčky a výzkumy jsou výtvorem šikovné hlavy nějaké rádoby redaktorky. Ze zásady je nekupuji, protože jsou to jen vyhozené peníze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2997x
Mým původním oborem je ekologie, později lékařská mikrobiologie.

Seznam rubrik