Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

1. 3. 2008 17:45
Kájínka zbabělí soudci již nikdy nepropustí, protože se před

Zbabělost české justice a takových křápů , jako J.Kučera (v justici je podobných 80%) nezakládá dobré základy na demokratickou společnost. Činy zbabělců   a flustrace veřejnosti, to jsou hlavní problémy dneška, mnozí soudci tak okatě spolupracují se zločinem (ekonomickým), ale jak se mohou blýsknout na Kájínkovi -křáp Kučera, tak nevynechají jedinou možnost. Společnost je nemocná a zbabělá jako soudci.

Tak to řešme přes peníze. Může mít křáp JUDr.Kučera za mizerné výkony 200 000,- měsíčně??? V normální společnosti nikdy!jenom v ČR divné zemi. Otrlý soudci ještě berou úplatky! To je dobytek,který bdí nad právním řádem! Co dělat? Petice s vidlemi!

0 0
možnosti

Rejpal

1. 3. 2008 14:20
Soudce=vrah

Sebranka rikajici si soudci byla VZDYCKY jedna sebranka dohromady, po kazde zmene razimu by meli byt vybiti, zlikvidovani, jsou to a BYLI to najemni vrazi, lepsi reseni asi neni ! Bohuzel sametova ?? revoluce jim VSECHNO beztrestne prominula, asi i proto, ze kazdy 3. cechacek byl fizl nebo komunista aby se mu vedlo dobre, prezil a parchanty jemu podobne mohl poslat na skoly aby nemuseli moc delat !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2997x
Mým původním oborem je ekologie, později lékařská mikrobiologie.

Seznam rubrik