Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

14. 12. 2008 17:28
mlčení je projev racionalizmu

jde o poznání, že křik stejně nic nezmění

0 0
možnosti
V

Vikina

13. 12. 2008 23:15
Proč lidi mlčí?

protože se k nim už informace nedostanou. V záplavě bulváru a dezinformací a ve shonu životních starostí a problémů už prostě nečtou. A i kdyby četli, co s tím asi tak nadělají.

O Protokolech sion.mudrců se říká, že to je falzifikát - zkuste si je přečíst a zjistíte, že už před 100 lety byla přesně popsána dnešní naše situace, včetně právě této mediální zkušenosti. Už není nutné potírat svobodu slova a informací, v přemíře dezinformací je už bezvýznamná.

0 0
možnosti
R

Robertjanu

13. 12. 2008 16:51
Proto bojovali o Klause na Hradě,

aby v případě provalení mafie mohl zasáhnout a dát jim milost, v tom je jeho cena, jen musí ještě alespoň na několik let pozdržet legislativu EU, jinak by s nimi mohla být pohroma a té se bojí. Jak Ti se bojí. Někteří jsou schopni i zabíjet,že. ;-€ No a proto volají po zjednodušení administrativy, žádná nebo minimální kontrola, jednoduchý daňový systém, aby se nic nepoznalo a nedalo dokázat a hlavně úspora úředníků, ať nemohou nic kontrolovat. :-)V[>-]EU 

0 0
možnosti
JW

georges

13. 12. 2008 19:27
Re: Proto bojovali o Klause na Hradě,

Nejde jen o Klause.Moji zkušenost z tzv. porcování medvěda jsem málem zaplatil vězením.Snaha bojkotovat LS je dalším krokem k tomu jak se stát nepostižitelným.R^[>-]V

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 12. 2008 15:25
Malinkou poznámku:

Vy si fakt myslíte, že je to problém demokracie jen v Česku? Vy to fakt nevidíte jako obecnou vlastnost demokratických principů?

0 0
možnosti
MB

MacX

13. 12. 2008 14:02
Kubice ať laskavě mlčí

Pan Kubice se znevěrohodnil sám.  Podle jeho tzv. Kubicovyzprávy byli ve spojení s organizovaným zločinem jen politici ČSS. Z této zprávy, ještě předtím, než byla zveřejněna, citoval několik týdnů před volbami Topolánek, pár dnů před volbami uspořádal Vidím z ODS ke Kubicově zprávě teatrální tiskovku, kde o hříších politiků ČSSD hřímal. Po vyhraných volbách už Kubiceho nepotřebovali - a hle, náhle jsou podle něj zkorumpovaní i ODSáci. Že to nevěděl před volbami?:-) Najednou mu mám věřit?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 12. 2008 15:27
Re: Kubice ať laskavě mlčí

A víte, že to vše se stalo po osmi letech vlády ČSSD, za Bublanova ministrování? Kdo je tedy podle vás za vámi popisovaný fakt odpovědný?

0 0
možnosti
R

Robertjanu

13. 12. 2008 13:52
Souhlasím, jen se domnívám,

že větší počet mafianů je logicky u členů ODS, protože tuto stranu tvoří polistopadoví zbohatlíci, mnohdy nekalým způsobem a bojí se, že by je EU mohla o jejich konta nejen v tuzemsku ale i v zahraničí připravit (LTO aj.). Z toho vyplývá, že v ČSSD je jich méně, jsou tam však také, ale domnívám se, že menší ryby. Všechny strany berou peníze na svůj provoz od těchto mafianů a proto radějí drží pysk. Sem tam co je neudržitelné tak pustí ven. V zásadě nám může pomoci jedině tisk a odvážní novináři. Proto investigativní novináře obdivuji a přeji jim hodně odvahy a Boží ochranu (jiná neexistuje). :-)V[>-] EU

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 12. 2008 15:28
Drobný dotaz

Kdo potřebuje víc hrabat? Ten zbohatlík, nebo ten, kdo ještě zbohatnout nestačil?

0 0
možnosti
A

agent

13. 12. 2008 13:43
Jano, jste JEDNIČKA!!!

Vážená paní Jano! Není jediného slova ve Vašem článku, proti kterému bych mohl vznést námitku! Dovolím si tvrdit, že o meritu  vašeho článku "něco" vím a šílený stav v této zemi, tak, jak jej popisuje p. Kubice-čestný chlap-  kdyby  vyplaval na světlo boží, musí vést k dalšímu, tentokráte nefalšovanému "listopadu"!  Ale ono to zatím nejde. Propojení mezi gaunery na startovní čáře v r. 1989/90 s těmi, co ovládli politiku, střídajíce se u moci,zkompromitovanými navzájem z afér, nad jejichž množstvím by zblbnul i počítač, tvoří bludný kruh. Dnes tato zem a její lidé sklízí ovoce 17 listopadu! "Revoluce je jako strom, pozná se podle ovoce", tak nějak řekl I. Silone. A tehdy do byla "úroda!"  A není všemu konec! Není snad tragédií, když zem vedou zkompromitovaní gauneři nebo osoby typu "Kvak"? PIŠTE TAK DÁL A PODLOŽTE  PSANÍ  důkazy! Tlačte na gengstry, ať zveřejní Krakatici.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2997x
Mým původním oborem je ekologie, později lékařská mikrobiologie.

Seznam rubrik